Betonvloer Den Haag

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een betonvloer in Den Haag is populair voor uiteenlopende doeleinden en een geschikte vloer voor diverse toepassingen. G-vloeren heeft voor u een oplossing in de vorm van maatwerk beschikbaar als u de keuze maakt een betonvloer in Den Haag te laten aanbrengen. Daar zijn wij namelijk specialist in en wij bedienen daarin zowel de particuliere als de zakelijke markt. Er zijn verschillende betonvloeren verkrijgbaar en wij houden met uw wensen en met de betreffende ruimte rekening.

Betonvloer in Den Haag: trendy, praktisch en duurzaam

Betonvloeren die wij in Den Haag plaatsen in woningen en bedrijfspanden zijn trendy, praktisch en duurzaam. Het betreft hier dan ook een speciaal soort betonvloer dat zo is vervaardigd dat er allerlei eigenschappen aan zijn toegevoegd. In vergelijking met het bekende standaardbeton zijn onze betonvloeren bijvoorbeeld naadloos met een stof- en vuilafstotende werking uitgevoerd. Het comfort is daarbij van een ander level om de leefomgeving of werkomgeving zo prettig en aangenaam mogelijk te maken. Er is praktisch gemak voor wat betreft de schoonmaak en de uitstraling is stijlvol trendy. De lange levensduur maakt het bovendien tot een duurzame vloer.

Grijs of een andere kleur

De stijlvolle uitstraling met trendy karakter past bij alle soorten interieurs en daarbij is grijs uiteraard populair bij de uitvoering van een betonvloer in Den Haag in een industrieel interieur. Grijs vormt de standaard net als de echte kleur van beton, maar wilt u een andere kleur dan is dat gewoon mogelijk. Wij voegen aan de bestanddelen dan namelijk een supplement toe om de gewenste kleurtint te realiseren.

Offerte van betonvloerspecialist Den Haag

De kosten van de plaatsing van een betonvloer in Den Haag bepalen wij graag aan de hand van uw wensen en uiteraard op basis van het totale oppervlak. Daarom verzoeken wij u om indien u inzicht wilt in de kosten een offerte aan te vragen bij ons als betonvloerspecialist in Den Haag. De grootte van de betonvloer heeft bijvoorbeeld invloed op de prijs, maar wij kijken ook naar de complexiteit in uitvoering. Bovendien kan het zijn dat u een afwijkende kleur wenst en deze keuze heeft eventueel ook invloed op de kosten.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten