Betonvloer Haarlem

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Wilt u een betonvloer in Haarlem laten aanbrengen of bent u dat aan het overwegen? De oriëntatie is een ideale fase om uit te zoeken of en door wie u het project wilt laten realiseren. Wij bieden u wat dat betreft ruime mogelijkheden om uw betonvloer in Haarlem op maat te laten samenstellen. Bovendien is G-vloeren dankzij de jarenlange ervaring in uitvoering van kleine en grote projecten voor particulieren en bedrijven uitgegroeid tot een betonvloerspecialist.

Betonvloer in Haarlem op maat gestyled

Wij stylen betonvloeren in Haarlem op maat en dat betekent dat zowel de kleurtint als het design volledig naar wens zijn uit te voeren. Er zijn wat dat betreft nogal wat mogelijkheden om in een unieke stijl te voorzien. Alleen al voor wat betreft de kleur gaan wij de standaard grijstint voorbij, want u heeft bij ons de keuze uit nog veel meer kleurtinten. Het design is een belangrijke factor om een bepaalde sfeer neer te zetten. Er komt dan ook een mate van levendigheid in uw betonvloer in Haarlem te zitten. Deze levendigheid is net als de kleur ook aan te passen naar uw wensen. Daarom is het mogelijk om met vele voorkeuren rekening te houden en voorzien wij in een styling naar wens.

Wat zijn de unieke kenmerken?

Onze betonvloeren beschikken over meerdere unieke kenmerken. De look is stijlvol en de vloer is sterk net als dat deze hygiënisch is door het ontbreken van naden. Het materiaal is op een manier vervaardigd dat er een stof- en vuilafstotende werking ontstaat. Verder zorgt het naadloze karakter van een betonvloer ervoor dat de ruimte een meer open effect krijgt. Uiteraard is er eveneens gedacht aan het comfort, want dat bevindt zich op een uitermate hoog level. Qua duurzaamheid stellen wij als betonvloerspecialist Haarlem zelf hoge eisen om het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Daarom voorzien wij onder meer in een betonvloer die met biocoating uit hernieuwde grondstoffen is af te werken.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Wilt u meer informatie, inspiratie of persoonlijk advies over de mogelijkheden voor een betonvloer in Haarlem? Neem vooral contact op, want wij zijn er voor om u van het beste advies te voorzien en antwoord te geven op al uw vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten