Betonvloer hal

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De entree geeft bij binnenkomst direct een eerste indruk weer. Vaak is de hal een ondergeschoven kindje bij een verbouwing en zijn andere ruimtes belangrijker. Toch is het aan te raden om de entree daarin mee te nemen. Het is nu eenmaal het visitekaartje van de woning. Een betonvloer in de hal is wat dat betreft een uitstekende keuze om elke binnenkomst een stijlvolle beleving te laten zijn. Uiteraard is het perfect als de betonvloer in de hal nog maar het begin vormt en verder doorloopt in uw appartement of woning. In dat geval vormt de woonstijl met een betonvloer in de hal de basis voor ultieme eenheid qua woonbeleving.

Betonvloer in hal voor naadloze eenheid

Een betonvloer in de hal staat garant voor een sfeervolle eenheid. De meeste mensen kiezen ervoor om niet alleen de hal van een betonvloer te voorzien, maar deze door te laten lopen. Of andersom door voor een betonvloer in een woonkamer en slaapkamers te kiezen en ook de entree daarin mee te nemen. Het is namelijk zo dat de eenheid op het vloeroppervlak volledig naadloos is, zodat er een unieke basis ontstaat. Het naadloze karakter dat in de hal al begint, loopt mooi over naar andere ruimtes. Dat voorziet in een stijlvolle look en zorgt bovendien voor rust in de uitstraling van het interieur.

Dit zijn de voordelen

Een betonvloer in de hal biedt meer dan alleen een fantastische uitstraling en eenheid in woonbeleving. Het is namelijk ook een zeer praktische vloer om in de entree van de woning te hebben liggen. Zo is er sprake van een vuilafstotende werking en blijft stof los op de vloer liggen, zodat het gemakkelijk is weg te nemen. Uiteraard is het ideaal als u daarbij een deurmat combineert en het is mogelijk om deze in de betonvloer te laten verzinken.

Bij binnenkomst kan iedereen dan netjes de voeten vegen en blijft vuil als zand en steentjes mooi achter op de mat. De entree is een plek die veel wordt belopen, want iedereen komt daar de deur binnen. Dan is het goed om te weten dat een betonvloer in de hal over slijtvaste eigenschappen beschikt en een duurzaam karakter heeft. Verder is er sprake van een ruimtelijke look, zodat u de hal met een betonvloer nog groter laat lijken.

  • Eenheid met naadloze overgang
  • Ruimtelijke look
  • Optimaal schoonmaakgemak
  • Slijtvast en duurzaam
  • Te combineren met deurmat

Inspiratietips voor betonvloer in hal

De hal is net als de rest van het interieur naar eigen inzicht aan te kleden en te decoreren. Een betonvloer in de hal is daarvoor de perfecte basis om naar hartenlust materialen en kleuren te combineren. Het ruimtelijke effect is bijvoorbeeld nog groter te maken met een spiegel aan de wand. Daaronder is eventueel een sidetafel te plaatsen die een smal design heeft en beperkt ruimte in beslag neemt.

Wilt u meer weten over het laten aanbrengen van een betonvloer in de hal of de mogelijkheden om de hele etage van deze vloer te voorzien? Neem dan contact op met G-vloeren. Onze experts staan voor u klaar.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten