Betonvloer Leiden

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een betonvloer in Leiden voor uw huis, winkel of kantoor voorziet in een extra waarde op verschillende gebieden. De uitstraling van deze vloer is bijvoorbeeld fantastisch te noemen en vooral dankzij de luxe stijlvolle look. Daarnaast is er extra waarde aan toe te schrijven omdat een betonvloer in Leiden in uw huis, winkel of kantoor in comfort en praktisch gemak voorziet. De unieke kenmerken dragen daar uiteraard aan bij, maar het is tevens belangrijk dat de uitvoering door een specialist gebeurt. G-vloeren is wat dat betreft de betonvloerspecialist die over een jarenlange ervaring beschikt.

Betonvloer in Leiden: naar uw wens te realiseren

Er zijn voor iedere toepassing en voor elke uitvoering altijd een aantal eisen waar een vloersysteem aan dient te voldoen. Dat is logisch, want in uw huis in Leiden wilt u zowel warmte als comfort ervaren, maar ook tegen een mooi uitgevoerde betonvloer aankijken. In een winkel komt daar praktisch gemak bij voor de schoonmaak en een onderhoudsvrij karakter, zoals dat eveneens voor kantoren geldt. Deze eigenschappen zijn al aanwezig, maar verder is het design en de kleur van uw betonvloer in Leiden ook nog eens volledig naar uw wens te realiseren.

Wat zijn de opties voor kleur en design?

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om de kleur en het design van uw betonvloer in Leiden samen te stellen. Doorgaans is grijs bijvoorbeeld een van de favorieten als het om de kleurtint gaat, want deze tint benadert beton natuurlijk op authentieke wijze. Dat neemt niet weg dat er talloze andere mogelijkheden zijn om de betonvloer in Leiden wat meer kleur en warmte te geven. Zo is dat eveneens op het design van toepassing, want zoals u wellicht weet is beton nooit helemaal egaal, maar eerder levendig. De levendigheid van het design is aan te passen en daarmee heeft u een belangrijke troef in handen om de uiteindelijke sfeer te bepalen.

Vraag gerust om meer informatie

Wij voorzien u graag van meer informatie en nodigen u daarom ook uit een afspraak te maken. Dan ontvangen wij u in onze showroom en is er alle tijd en gelegenheid om inspiratie op te doen en persoonlijk advies te krijgen over de door uw gewenste betonvloer.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten