Betonvloer Tilburg

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een betonvloer in Tilburg staat prachtig in uw woning, winkel, kantoor of showroom. Het design geeft de authentieke looks van beton weer, maar het comfort is aangepast aan de moderne eisen van deze tijd. Stijlvol en luxe is het om een betonvloer in Tilburg in uw interieur aan te brengen. G-vloeren is wat dat betreft het ideale bedrijf om met al uw interieurwensen rekening te houden bij het aanbrengen van een betonvloer. Wij zijn daar specialist in en staan bekend om het naar tevredenheid uitvoeren van projecten.

Betonvloer Tilburg: maatwerk door een specialist

Waarom is het van belang dat er bij het aanbrengen van een betonvloer in Tilburg sprake is van maatwerk door een specialist? Dat is om meerdere redenen van belang. In elk geval omdat u daarmee verzekerd bent van een uitgebreide expertise. Zo is het mogelijk om vanuit onze kennis en ervaring met u mee te denken om uw wensen in de praktijk vorm te geven. Het luistert bij de plaatsing van een betonvloer in Tilburg bijvoorbeeld nauw om het gewenste design exact vorm te geven. Er is wat dat betreft keuze uit allerlei mooie designs om bepaalde sfeereffecten te realiseren, waarbij de juiste kleurkeuze overigens eveneens een rol speelt. Als specialist bieden wij wat dat betreft maatwerk tot in detail.

Wat zijn de voordelen van betonvloeren?

Onze betonvloeren zijn geschikt voor vele toepassingen in Tilburg en maken in vele opzichten het onderscheid. Bijvoorbeeld ten aanzien van het mooie uiterlijk in combinatie met het fijne comfort en duurzaamheid. Kiest u voor de plaatsing van een betonvloer in Tilburg dan bent u verzekerd van een vloer met een lange levensduur. Er is maar weinig onderhoud nodig om deze vloer mooi en in een topconditie te houden. Het is namelijk een onderhoudsarm vloersysteem, zodat de reguliere vloerreiniging volstaat.

Meer weten?

Wij bieden u graag volop inspiratie met betrekking tot de mogelijkheden voor de plaatsing van een betonvloer in Tilburg. Daarom nodigen wij u uit om contact op te nemen en direct een afspraak te maken om naar onze showroom te komen. Overigens is het altijd mogelijk om ons telefonisch of per email te benaderen als u vragen heeft. Bovendien voorzien wij in de gelegenheid om online gemakkelijk en snel een offerte op maat voor een betonvloer in Tilburg aan te vragen. Aan u de keuze. Wij staan in elk geval voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van persoonlijk advies te voorzien.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten