Betonvloer toilet

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Het toilet maakt net als elke ruimte in huis onderdeel uit van het interieur. Bij het vernieuwen van een vloer in de woning krijgt het toilet tegenwoordig ook steeds meer aandacht. Het is een ruimte die net als de rest van de woning exclusiviteit kan uitstraling en stijlvol worden ingericht. De combinatie betonvloer toilet is wat dat betreft een perfecte keuze om de kleine ruimte er fantastisch uit te laten zien. Overweeg daarom om een betonvloer in het toilet te laten doorlopen. Het is een kleine moeite, maar maakt wel meteen het onderscheid. De betonvloeren van G-vloeren zijn vanwege de samenstelling van het materiaal en afwerking voor uiteenlopende ruimtes in huis geschikt.

Betonvloer in toilet: toppunt van hygiëne

Het toilet is natuurlijk een ruimte, waarin de hygiënische omstandigheden van groot belang zijn. Daarom is het ideaal dat een betonvloer in het toilet geheel naadloos is. Daarbij komt dat de vloer waterafstotend en vuilafstotend is uit te voeren. Het spreekt voor zich dat een betonvloer in het toilet dan ook als extra hygiënisch is te beschouwen. Bovendien is er het voordeel dat de toiletvloer door het ontbreken van naden echt heel simpel is te schoon te maken. Even met de dweil erover en klaar is de schoonmaakbeurt alweer. Uiteraard is de betonvloer in het toilet ook te stofzuigen als er stof en vuil op te zien is.

Chique interieur in het toilet

Een toilet waaraan geen aandacht is besteed als het om de uitstraling gaat, doet vaak afbreuk aan de rest van het interieur. De entree van de woning is dan prachtig net als dat de woonkamer exclusiviteit uitstraalt, maar bij een bezoek aan het toilet is het niet meer dan een functionele ruimte. Dat is jammer, want juist door een betonvloer in het toilet te laten doorlopen, ontstaat er een prachtig geheel en een chique interieur. Bovendien is het toch ideaal om bij het aanbrengen van een vloer in de woonkamer en keuken ook meteen het toilet mee te nemen. Bovendien is het een duurzame vloer waar jarenlang geen omkijken naar nodig is, want groot onderhoud hoeft u niet op de agenda te zetten.

Gevlinderde bio-betonvloer

Er zijn op het gebied van betonvloeren voor het toilet uiteenlopende soorten te onderscheiden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een gevlinderde betonvloer in de vorm van woonbeton in uw woning, zoals in de woonkamer, keuken, slaapkamer en in het toilet te laten aanbrengen. Overigens is het eveneens een optie om een dergelijke uitvoering van een betonvloer in de badkamer met toilet te laten aanbrengen. In de meeste woningen bevindt zich in de badkamer op een hogere verdieping doorgaans een tweede toilet. Het woonbeton is dan waterdicht te maken om als vloer in de badkamer met tweede toilet te dienen. Wilt u meer informatie over betonvloeren voor het toilet of elders in huis? Neem dan direct contact op met G-vloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten