Betonvloer Utrecht

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een betonvloer in Utrecht? Dit vloertype is tot een grote trend aan het uitgroeien en niet alleen in woningen, maar eveneens in verschillende soorten bedrijfspanden. Denk maar aan een woonwinkel die met het interieur net zoveel onderscheid maakt als met het aanbod van artikelen. Of aan een kantoor waar het belangrijk is om bezoekers in stijl te ontvangen. G-vloeren krijgt dan ook steeds meer aanvragen binnen om betonvloeren in Utrecht te plaatsen. Als betonvloerspecialist doen wij dat graag voor particulieren en bedrijven, waarbij maatwerk het uitgangspunt vormt.

Betonvloer in Utrecht: breed scala aan opties voor styling

Een van de voordelen van het laten plaatsen van een betonvloer in Utrecht door G-vloeren is dat wij een breed scala aan opties te bieden hebben. Bij ons is maatwerk dan ook echt maatwerk, want er valt met de meest uiteenlopende wensen rekening te houden. De opties voor kleuren zijn bijvoorbeeld al veelzijdig. Als u geen grijs wilt zoals de meerderheid die voor een betonvloer in Utrecht kiest dan laten wij u graag het beschikbare kleurenpallet zien. Zo passen wij het design eveneens graag aan naar de voorkeuren die u ons kenbaar maakt. De styling is wat dat betreft qua kleur en design bepalend voor de sfeer die u wenst.

Praktische eigenschappen

Betonvloeren die wij in Utrecht plaatsen, beschikken standaard al over unieke eigenschappen. De naadloze uitvoering voorziet wat dat betreft in optimale hygiënische omstandigheden, waarbij er bovendien vuilafstotende eigenschappen van toepassing zijn. Het is eveneens praktisch dat een betonvloer in Utrecht bij toepassing in een woning in fijn comfort voorziet. Daarbij is een extra aanvulling van warmte te realiseren door de combi met vloerverwarming te maken. Een andere praktische eigenschap betreft het sterke en slijtvaste karakter, waarbij de door ons gegarandeerde kwaliteit ook nog eens voor een lange levensduur zorgt.

Kiest u voor maatwerk?

Indien u voor maatwerk kiest als het om de plaatsing van een betonvloer in Utrecht gaat en verzekerd wilt zijn van kwaliteit dan staat G-vloeren graag tot uw beschikking. Wij voorzien in onze showroom in persoonlijk advies en online hebben wij een aanvraag voor een offerte voor u klaarstaan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten