Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Budgetverantwoording | G-vloeren.nl

Budgetverantwoording; volledige transparant werken

G-vloeren staat voor kwaliteit in de ruimste zin van het woord. Dit geldt allereerst voor de hoogkwalitatieve en innoverende kunststof maatwerk vloersystemen die geappliceerd worden en die voldoen aan de strengste eisen. Maar minstens zo belangrijk voor het management van onze opdrachtgevers is te weten volgens welke tijdsplanning en budget de kunststof vloeren van G-vloeren totstandkomen. Bij grootschalige projecten is het daarom bij G-vloeren een gewoonte, dat u gedurende het gehele project wordt bijgestaan door een persoonlijke projectmanager. Van uw projectmanager kunt u naast een wekelijkse status rapportage, gedetailleerde tijdsplanning en eventueel een presentatie over onze personele organisatie ook een uitgebreid honorarium verwachten. Door uw project onder te verdelen in compacte onderdelen wordt voor u transparant waar u voor betaalt.

Deze transparantie delen wij graag met u voor de start van uw project. Een duidelijke, specificatie van geplande materiaalkosten en arbeidsuren vermelden wij alvorens u uw beslissing gemaakt heeft. U kunt er op vertrouwen, dat uw factuur deze scope nooit overschrijdt. Wij staan u graag te woord om uw scope uitgebreid te verantwoorden, voor grotere projecten is het tevens mogelijk om een presentatie aan te vragen.


Budgetverantwoording van G-vloeren bevat:
  • Gespecificeerde en verantwoorde materiaalkosten
  • Een gedetailleerde tijdsplanning van uw project
  • Transparante en volledig aan te passen projectscope
  • Uitgaves inclusief bedragen en beschrijvingen
  • Een uitgebreide personele organisatie en verantwoording
  • Aannemers risico verklaring
  • Volledige transparantie in de doorberekende kosten
  • Volledige informatie over de te verwachten investeringskosten

Hiermee willen wij aan het management van onze opdrachtgevers kwalitatieve handvatten geven ten aanzien van de kosten en de verwachten tijdsduur van de werkzaamheden. Hierdoor zijn we gezamenlijk in staat binnen de gestelde budgetten te blijven.

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike