Cement look vloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een cement look vloer is populair vanwege de designuitstraling met een industrieel en levendig karakter. Daarnaast is het zo dat onze cement look vloeren niet alleen een lange levensduur hebben, maar ook in optimaal comfort voorzien. Wij maken dit type gietvloeren altijd op maat met keuze uit allerlei kleuren en designs voor wat betreft de realisatie van een uniek cementeffect. Het voelt met blote voeten net zo aangenaam aan om over een cement look vloer te lopen als met sokken of schoenen aan. Bijkomstig voordeel is dat vloerverwarming optimaal rendeert en in extra warmte kan voorzien. G-vloeren voert deze combinatie graag in eigen beheer voor u uit en bovendien profiteert u van nog veel meer voordelen:

 • Uniek en op maat gemaakt
 • Keuze uit allerlei kleuren en designs
 • Persoonlijke projectbegeleiding
 • Comfortabel in alle opzichten
 • Lange levensduur met duurzaam karakter
 • Origineel cementeffect
 • Onderhoudsgemak
 • Naadloos en vloeistofdicht
 • Vrijblijvende offerte

Cement look vloer: kleurschakering maakt het verschil

De kleurschakering van een cement look vloer maakt het verschil in design, sfeer en beleving. Wij brengen het design tot leven door twee kleurtinten te gebruiken die als het ware dansend in elkaar overvloeien, maar niet volledig in elkaar opgaan. Hierdoor komt er een unieke en originele kleurschakering tot stand die zo typerend is voor de cement look vloer. Door de ideale kleur te kiezen, is het mogelijk om allerlei sferen te creëren.

Industrieel of modern?

Een industrieel interieur kenmerkt zich bijvoorbeeld door robuustheid en daarin past de cementlook in grijze tinten uiteraard perfect. Witte tinten behoren eveneens tot de mogelijkheden en vormt een geweldige basis in een modern interieur. Laat u inspireren in onze showroom of bekijk voorbeelden van eerdere projecten om ideeën op te doen. Uiteraard mag u ook gebruikmaken van onze expertise om de perfecte kleur en kleurschakering te kiezen.

Kenmerken cement look vloeren op basis van polyurethaan

Onze PU cement look vloeren voldoen aan de hoogste standaarden als het gaat om comfort, praktisch gemak en onderhoudsvriendelijk karakter. Wij voeren deze vloer naadloos uit en er zijn slijtvaste en vloeistofdichte eigenschappen op van toepassing. Er is hierdoor onder meer een hygiënisch karakter aan toe te kennen. Ook omdat cement look vloeren op basis van een PU gietvloer vuil- en stofafstotende eigenschappen beschikken. Om een strak effect en eenheid in uw hele woning te realiseren, is het mogelijk om deze vloer vanuit de woonkamer en keuken naar de slaapkamers door te laten lopen.

Cementgebonden gietvloer met cementlook

Naast dat het mogelijk is om met een PU gietvloer een cement look vloer te creëren, hebben wij ook een ander soort vloer beschikbaar. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de keuze te laten vallen op een cementgebonden gietvloer of woonbeton. De variatie in ons assortiment maakt het altijd mogelijk om met een voorkeur voor materiaal en andere wensen rekening te houden. U bent bij ons dan ook verzekerd van maatwerk als het gaat om het samenstellen van een cement look vloer.

Perfecte vloer voor toepassing verschillende ruimtes

Een groot voordeel van een cement look vloer is dat deze geschikt is om in verschillende ruimtes te leggen. Het is een vloer die prachtig staat in uw woonkamer, maar in slaapkamers eveneens de show steelt. De naadloze uitvoering en eigenschap om stof en vuil af te stoten, maakt onze cement look vloeren ook ideaal om in een gesloten keuken of open keuken toe te passen. Er zijn zelfs vloeren met dit bijzondere design die geschikt zijn om in de badkamer neer te leggen, zoals beton ciré vloeren met authentieke cement look. Overigens is de typerende cementlook eveneens een onderscheidende en praktische sfeerbepaler in een zakelijke setting.

 • Woonkamer
 • Slaapkamers
 • Keuken
 • Badkamer
 • Zakelijke setting

Ontwerp en stijlmogelijkheden

Bij een cement look vloer denkt u waarschijnlijk al snel aan een grijze kleurtint. Dat is in elk geval authentiek en dat merken wij ook aan de populariteit. Het wil alleen niet zeggen dat de ontwerp- en stijlmogelijkheden zich beperken tot een grijze cementlook. Het is ook maar de vraag of grijs het beste past in uw interieur of bij uw smaak aansluit. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om het bijzondere design in een andere kleur te laten uitvoeren. Ook met de keuze om de levendigheid geheel naar uw eigen wensen aan te passen. Er zijn wat dat betreft verschillende mogelijkheden op het gebied van kleuren, stijl en ontwerpen.

Onderhoud en schoonmaak van cement look vloeren

De eigenschappen van cement look vloeren zorgen in combinatie met de naadloze uitvoering ervoor dat u optimaal onderhoudsgemak ervaart. Het is een vloer die gemakkelijk is schoon te maken. Stof gaat bijvoorbeeld niet vastkleven, maar blijft liggen op het oppervlak en is hierdoor eenvoudig weg te nemen. Knoeit u per ongeluk met drinken, dan ontstaat er niet meteen een vlek, maar haalt u het vocht gewoon weg met een droge doek.

Vrijblijvend advies

Wij ontvangen u graag in onze showroom om u vrijblijvend van advies te voorzien en op verzoek een passende offerte samen te stellen. U heeft overigens ook direct de mogelijkheid om een offerte voor een cement look vloer aan te vragen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Neem voor meer informatie uiteraard contact met ons op.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten