Cementdekvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Er zijn veel woningen en bedrijfspanden waar een cementdekvloer een perfecte oplossing is om over een bestaande draagvloer aan te brengen. Vooral als er bijvoorbeeld sprake is van een ruwe afwerking, verschil in hoogte en aanwezigheid van onregelmatigheden. Ook als het oppervlak vol zit met lijmresten, verfklodders of ander vuil biedt het aanbrengen van een cementdekvloer uitkomst.

Waarom een cementdekvloer aanbrengen?

Het aanbrengen van een cement dekvloer is een eenvoudige oplossing om de basis gereed te maken voor het aanbrengen van een eindvloer. Cementdekvloeren zijn wat dat betreft in meerdere opzichten de ideale toepassing. Het is bijvoorbeeld mogelijk om ervoor te zorgen dat hoogteverschillen verdwijnen. Zo is het eveneens mogelijk om een cementdekvloer als ophoging toe te passen net als om een volledig vlakke en vormvaste basis te creëren. De dikte van een cement dekvloer varieert, maar doorgaans betreft het hier enkele centimeters.

Cementdekvloer als eindvloer: perfecte keuze

Naast dat een cementdekvloer als basis dient om onregelmatigheden weg te werken of hoogteverschillen te laten verdwijnen, is het mogelijk om deze vloer direct als eindvloer toe te passen. U krijgt daarbij misschien een beeld dat u op kaal beton komt te wonen, maar een cement dekvloer is door ons op een perfecte manier uit te voeren en te plaatsen. Dusdanig zelfs dat er een comfortabele basis in uw interieur wordt neergelegd met een uitstraling die zijn weerga niet kent.

Cementdekvloer met vloerverwarming voor extra comfort

U hoeft over het comfort van een cementdekvloer geen enkele twijfel te hebben. Het is zelfs mogelijk om het comfort op het gebied van warmte op te plussen. Het basiscomfort is altijd aanwezig, maar met vloerverwarming ontstaat er in de gehele ruimte een gelijkmatige verwarming. U krijgt geen koude voeten op een cementdekvloer waarin vloerverwarming is verwerkt en bovendien bespaart u daarmee op de energierekening. Het rendement is namelijk uitstekend en dat vertaalt zich in lagere energiekosten.

Cementdekvloer laten leggen door G-vloeren

Het is van groot belang dat u bij het laten leggen van een cementdekvloer als eindvloer met of zonder vloerverwarming een specialist inschakelt. G-vloeren is de ervaren expert die cementdekvloeren samenstelt, uitvoert en oplevert. Wij hebben alles van A tot Z in eigen beheer en nodigen u graag uit om naar onze showroom te komen. Dan kunnen wij u persoonlijk uitleggen wat de mogelijkheden zijn en u advies geven om tot een perfecte samenstelling te komen. Daarbij hebben wij niet alleen oog voor details qua uitstraling, maar ook voor wat betreft de technische kant.

Wat kost een cementdekvloer?

De kosten van een cement dekvloer zijn van zowel de hoeveelheid materiaal als van het totale oppervlak afhankelijk. Het is altijd mogelijk om een indicatie te verkrijgen, maar het is nog beter als u persoonlijk een offerte aanvraag bij G-vloeren. Wij zijn dan namelijk in staat om met alle kostenaspecten rekening te houden en u de scherpste prijs te doen toekomen. Mocht u vrijblijvend informatie wensen, neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen over onze cementdekvloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten