Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxy Vloercoating

Epoxy vloercoating zorgt voor een mooie supersterke vloer

De epoxy vloercoating bestaat uit een twee componenten vloerverf. De verf wordt vermengd met een epoxy kunsthars zodat er een supersterke afwerking ontstaat. Voor de afwerking van een industriële of commerciële vloer is een epoxy vloercoating de ideale oplossing.

Ook bestaande betonnen vloeren in de fabriekshal of in de garage kunt u met een epoxy vloercoating relatief eenvoudig vernieuwen.


Epoxy vloercoating garandeert een fraaie onderhoudsvriendelijke vloer

Epoxy vloercoating zorgt niet alleen voor een fraaie afwerking. Door uw vloer een afwerking te geven met een epoxy vloercoating is uw ondervloer beschermd tegen vocht, olie en andere chemicaliën. De vloer is eenvoudig in onderhoud.

Epoxy vloercoating biedt ijzersterkte oplossing

Overweegt u nieuwe vloer die bestand moet zijn tegen een stootje?
Dan is een gietvloer opgebouwd uit epoxyharsen en afgewerkt met een epoxy vloercoating een ijzersterke oplossing.

Ook trommelvloeren worden geleverd met een epoxy vloercoating. De vloerspecialisten van G-vloeren kunnen u adviseren over allerlei oplossingen met epoxyharsen.

Voordelen epoxy vloercoating

De veelzijdige toepassing is ongetwijfeld een van de grootste voordelen van epoxy vloercoating. De beschermende eigenschappen combineren perfect met functionele toepassingen, zoals in parkeergarages en werkplaatsen. Het is ideaal dat de vloer bescherming biedt tegen chemicaliën en slijtage. Bovendien is epoxy vloercoating te beschouwen als een hoog belastbare vloer. De uitstraling is modern met een strakke look door de volledig naadloze realisatie van de vloer. Voor wat betreft de kleur en het design zijn er ook nog eens allerlei keuzes om te maken. Dat zorgt ervoor dat u de mogelijkheid heeft om bij ons een epoxy vloercoating op maat samen te stellen.

Epoxy vloercoating afwerking

De afwerking van onze epoxy vloercoating is zeer divers met haast eindeloze opties om uit te kiezen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw vloer te personaliseren met een uniek design. Deze afwerking is onder meer te realiseren als wij decoratieve instrooivlokken gebruiken. Liever een praktische en functionele afwerking? Het behoort eveneens tot de mogelijkheden om de vloercoating op basis van epoxy antislip uit te voeren. De kleuropties stellen ons in staat om functionele bewegwijzering in de vloer aan te brengen. Dat komt niet alleen in parkeergarages goed van pas, maar zeker ook in magazijnen.

Aanbrengen van epoxy vloercoating

Het aanbrengen van epoxy vloercoating gebeurt door onze vakkundige medewerkers. Er zijn een aantal stappen te doorlopen om tot een strakke en naadloze vloerafwerking te komen. Uiteraard komen er extra handelingen bij kijken als u bijvoorbeeld kleurvakken, pijlen, belijning of decoratieve strooivlokken in de vloer wenst. Doorgaans verloopt het standaard aanbrengen van epoxy coating aan de hand van de volgende stappen.

Voorbereiding

Onze medewerkers maken de ondergrond vrij van vuil en stof om daarna de vloerprimer aan te brengen met een roller. De primer heeft enige tijd nodig om uit te harden, zodat het aanbrengproces de volgende dag verder gaat. Dan mengen onze vakmensen de coatingcomponent met een verharder en de pigmentpasta. Het mengen gebeurt met professionele apparatuur voor een optimaal resultaat. Na deze stap komt het aanbrengen van de epoxy vloercoating aan de orde.

Uitvoering

Onze medewerkers gieten het materiaal over de vloer en maken gebruik van een vloerwisser om de hars gelijkmatig te verdelen. De dikte van de epoxy vloercoating ligt tussen 0,5 en 1 millimeter. Hierna dient de vloer goed uit te harden om te belopen en zwaar te belasten. Wij vertellen u tijdens het adviesgesprek over de samenstelling van de epoxy vloercoating uiteraard alles over het aanbrengproces. Zo bent u overal van op de hoogte en weet u waar rekening mee te houden.

Voordelige prijs epoxy vloercoating

Epoxy is een voordelige kunsthars, zodat het mogelijk is om tegen lage kosten epoxy vloercoating te laten aanbrengen. De totaliteit van het project qua omvang en m2 bepalen voor een groot deel de prijs. Een extra lage m2 prijs is beschikbaar voor grote projecten en daarom populair voor grote ruimten. Specifieke afwerkingen met antislip, decorvlokken of toepassingen van meerdere kleuren verhogen de prijs van epoxy vloercoating. Vraag vrijblijvend direct online een offerte aan als u snel inzicht wilt in de kosten. Of kijk voor algemene informatie bij de gietvloer prijzen.

Wilt u meer weten over de epoxy vloercoating

Meer informatie over de epoxy vloercoating vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie epoxy vloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een epoxyvloer, grindvloeren, epoxy gietvloer, epoxyvloeren, Pu gietvloer, Polyurethaan gietvloeren maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Garagevloer coating

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike