Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Pu Coatingvloer

PU coatingvloer biedt een mooi interieur met vele praktische voordelen

Via een zoektocht op internet naar een Pu coatingvloer bent u op onze deskundige en uitgebreide website terecht gekomen. Graag leiden wij u langs alle mogelijke Pu coatingvloeren in ons assortiment. De ene PU vloer is nog mooier dan de andere.


PU coatingvloer in vele variaties leverbaar en voor vele doeleinden geschikt

Zoals u wellicht heeft gelezen adviseren en verkopen wij ieder type Pu coatingvloer zowel aan particulieren als aan bedrijven. U kunt hierbij denken aan een Pu coatingvloer voor een woonhuis en/of kantoor, maar u kunt de Pu coatingvloer tevens gebruiken voor uw winkel en/of showroom.

Onze tarieven voor een Pu coatingvloer zijn zeer concurrerend en door onze 'know how' en deskundige kennis kunnen wij u goed adviseren.

Enkele, van de vele voordelen van een PU vloer

De Pu coatingvloer is een vloer met unieke eigenschappen. De Pu coatingvloer is gemaakt van elastische polyurethaan en heeft een hoge slijt- en krasvastheid, verandert de vloer niet van kleur door UV stralen en werkt de PU vloer tevens geluiddempend. Dit zijn slechts enkele voordelen van een PU coatingvloer, kijkt u verder!

Meer informatie over onze PU coatingvloer

Onze showroom met een uitgebreide collectie PU coatingvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een antislipvloer, kunststofvloeren, garagevloer, Pu gietvloeren, industriële vloer, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Vloer coaten

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike