Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Coatingvloer prijs

G-vloeren BV – Uw coatingspecialist voor de beste coatingvloer prijs!

Bent u op zoek naar een speciale coating om uw vloer van een hoogwaardige en duurzame afwerking te voorzien? G-vloeren BV levert hoogwaardige polyurethaan en epoxy coatingvloeren alsmede watergedragen coatings en toplakken voor een aantrekkelijke prijs. De berekening van de coatingvloer prijs is snel gemaakt na inspectie van de ondergrond. Hoe meer m2, hoe lager de m2 prijs!

Wilt u profiteren van onze gunstige coatingvloer prijzen?

Vraag direct uw gratis offerte aan

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

Prijzen van PU coatingvloeren

PU-coatings worden onder meer gebruikt om gietvloeren af te werken in een matte of glanzende tint. U kunt echter PU coatings ook gebruiken om antislip eigenschappen aan een bestaande vloer te geven, de coating hoeft natuurlijk niet superglad te zijn. Voor alle soorten PU-coatings berekenen wij een coatingvloer prijs die gebaseerd is op de toe te passen laagdikte en de voorbehandeling van de ondergrond.


Bij G-vloeren BV bestelt u verschillende soorten coatingvloeren voor diverse ondergronden en toepassingen, de prijs is afhankelijk van het toe te passen product en het aantal m2, hieronder een overzicht van de diverse prijsfactoren per coatingproduct:


Prijs polyurethaan coatingvloer

Zie hierboven, veelal gebruikt in woningen en kantoren, prijs afhankelijk van voorbehandeling, aantal m2, het soort coating dat wordt toegepast (antislip, dekkend of transparant) en toe te passen laagdikte.


Prijs kleurechte coatingvloer

(niet vergelend) – Verhoogde UV-stabiliteit door betere kwaliteit (vocht- en vuilwerende) pigmenten, kan ook voor bestaande te renoveren pu-gietvloer worden gebruikt, kleurechte coatingvloeren hebben vanzelfsprekend een hogere m2 prijs vanwege de duurdere bestanddelen.


Prijs van een taai elastische coatingvloer

epoxycoatings bestemt voor magazijnen, technische ruimte waar een hoge chemische en mechanische weerstand nodig is, de prijs van deze coatingvloeren van epoxy is zeer afhankelijk van de noodzakelijke preparatie van bestaande betonvloeren.


Prijs watergedragen coatingvloer

EP-vloercoatings die verdunbaar is en zeer reukarm tijdens de uitvoering, prijs mede afhankelijk van toe te passen verdunningsverhouding.


Prijs snel reagerende vloercoating

supersnelle droogtijd, handig voor bedrijven waar omzetverlies tot een minimum moet worden beperkt, prijs vergelijkbaar met standaard epoxycoatings.


Prijs nanocoating

superdunne epoxycoating met uitstekende vloeistofdichte eigenschappen, vanwege de dunne laagdikte is de prijs zeer afhankelijk van de intensieve voorbehandeling ondergrond.


Prijs antislip coatingvloer

PU of epoxycoating met speciale antislipdeeltjes, duurder dan reguliere coatings vanwege de additieven.


Prijs chemisch bestendige coatingvloer

epoxy coating die bestand is tegen olie, zuur en chemische vloeistoffen, prijs afhankelijk van voorbehandeling beton en laagdikte.


Prijs antistatische coatingvloer

epoxy vloercoating met een geringe oplaadspanning en uitstekende antistatische eigenschappen, geschikt voor productieruimten waar bijvoorbeeld gewerkt wordt met elektrische apparatuur. Hogere m2 prijs in vergelijking tot reguliere epoxy coatingtoepassingen.


Prijs scheuroverbruggende coating

zeer elastische PU-vloercoating, hoger in prijs dan reguliere pu-topcoatings.

Alle keuringen van G-vloeren vinden plaats op basis van een vooraf overeengekomen offerte of prijsaanbieding. Wilt u een keuring in gang zetten? Bel tijdens kantooruren naar 020 - 846 36 94 of stuur uw E-mail naar info@g-vloeren.nl.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike