Kies voor een stevige en duurzame epoxyvloer in uw garage

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Kies voor een stevige en duurzame epoxyvloer in uw garage

Als u op zoek bent naar een vloer die stevig en duurzaam is, dan is een epoxyvloer de perfecte keuze. Epoxy is een kunststof polymeer met zeer harde eigenschappen. Een epoxyvloer is volledig naadloos, slijtvast, makkelijk te onderhouden en beschikt over een groot draagvermogen. Hierdoor is een epoxyvloer perfect geschikt voor in een garage. Wij voorzien u graag van een professioneel advies en een vrijblijvende offerte.

Voordelen van een epoxyvloer in de garage
Een epoxyvloer in de garage biedt een groot aantal voordelen. Om te beginnen is een epoxyvloer vloeistofdicht, wat betekent dat het vloeistoffen zoals olie en benzine opvangt en voorkomt dat deze door de vloer dringen. Dit is ideaal voor gebruik in garages, waar vaak met vloeistoffen wordt gewerkt.

Daarnaast zijn epoxyvloeren zeer slijtvast, wat betekent dat ze goed bestand zijn tegen schade door zware belastingen. Een garage waar vaak auto’s en andere zware voorwerpen op de vloer staan is dus geen enkel probleem. Ook tegen krassen of andere beschadigingen is een epoxyvloer in de garage goed bestand.

Epoxyvloeren hebben geen kieren of naden waar vuil of bacteriën zich kunnen verzamelen. Hierdoor is dit type vloer in de garage zeer hygiënisch. Een epoxyvloer is bovendien gemakkelijk te onderhouden en heeft weinig nodig om er goed uit te blijven zien. Het blijft natuurlijk wel belangrijk om de vloer regelmatig te reinigen, maar gelukkig is dit type vloer zeer snel en eenvoudig schoon te maken.

Soorten epoxyvloeren voor in de garage
Er zijn verschillende soorten epoxyvloeren beschikbaar, elk met hun eigen specifieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

Een antislip epoxyvloer is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een veilige vloeroplossing voor in de garage. Deze vloer is voorzien van een extra coating die ervoor zorgt dat de vloer minder glad wordt wanneer deze nat is. Dit maakt de vloer geschikt voor garages die vochtig of nat kunnen worden.

Een Elektrisch geleidende epoxyvloer (ESD-vloer) is een uitstekende keuze wanneer gewerkt wordt met elektrische componenten in een garage. Deze vloer is speciaal ontworpen om elektrische lading veilig af te voeren, wat ervoor zorgt dat deze componenten in de garage niet beschadigd raken door elektrische ontlading.

Een industriële epoxyvloer is geschikt voor garages waar een hoge mechanische belastbaarheid, slijtvastheid en vloeistofdichtheid vereist zijn. Deze vloer is bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in een industriële setting. Deze vloer biedt de hoogste kwaliteit op het gebied van epoxyvloeren en is daarom een uitstekende keuze voor bedrijven of particulieren die op zoek zijn naar een duurzame en professionele vloeroplossing voor in de garage.

Ruim aanbod van kleuren en designs
Bij G-vloeren kunt u kiezen uit een ruim aanbod van kleuren en designs, zodat u zeker weet dat u een garagevloer krijgt die perfect aansluit bij uw wensen. We werken met professionele materialen en hebben een team van ervaren vakmensen, zodat we gegarandeerd een topkwaliteit vloer kunnen aanleggen in uw garage.

Professioneel advies
Bent u geïnteresseerd in het laten aanleggen van een epoxyvloer in de garage en wilt u naast de epoxyvloer garage prijs weten welke optie het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte op maat.

Meta-titel: Kies voor een stevige en duurzame epoxyvloer in uw garage

Meta-omschrijving: Een epoxyvloer is naadloos, hygiënisch, slijtvast, makkelijk te onderhouden en heeft een groot draagvermogen. De perfecte keuze voor uw garage.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten