Epoxyvloer Almere

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een epoxyvloer in Almere laat u het beste door een specialist als G-vloeren aanbrengen. Het is namelijk een type vloer dat niet alleen zorgvuldig aangebracht dient te worden, maar ook perfect van samenstelling dient te zijn. Wij zijn als epoxyvloer specialist in Almere actief en voeren projecten uit voor bedrijven in allerlei branches. Onze epoxyvloeren zijn onder meer perfect voor toepassing in de industriële branche met dank aan de krachtige eigenschappen en flexibele opties voor een uitvoering met extra kenmerken.

Epoxyvloer in Almere: geschikt voor industriële belasting

Industriële belasting betekent bij de plaatsing van een epoxyvloer in Almere dat de vloer bestand is tegen voertuigen, machines, materieel en tegen vloeistoffen als olie, zuren en chemicaliën. Dat zorgt ervoor dat epoxyvloeren in Almere voor allerlei uiteenlopende bedrijven een perfecte basis zijn. Denk maar aan werkplaatsen en fabrieken net als aan parkeergarages en magazijnen. De extreem hoge belastbaarheid is een van de typerende kenmerken van deze naadloze vloer.

Slijtvast, veilig en hygiënisch

Bij de keuze voor een epoxyvloer in Almere profiteert u van alles er bijvoorbeeld bij kaal beton aan ontbreekt. Onze epoxycoatings zijn slijtvast en dankzij het naadloze oppervlak met vuilafstotende werking bijzonder hygiënisch. Het onderhoudsgemak is hierdoor op het gebied van schoonmaak groot en bovendien zijn onze epoxyvloeren veilig. De mate van veiligheid is verder te verhogen indien de situatie daarom vraagt. Bijvoorbeeld als er een risico bestaat op uitglijpartijen door vloeistof op de grond. In dat geval voeren wij de antislipgradatie op tot het gewenste stroefheidsniveau. Er is op het gebied van veiligheid en optimale bedrijfsvoering bovendien een optie om met kleuren in de vloer te werken. Denk aan het focussen van de aandacht op een oversteekplaats in een groot magazijn.

Meer weten?

Er geldt voor elk bedrijf in Almere dat er andere eisen van toepassing zijn op het vloersysteem. Daarom vinden wij het belangrijk om u van zo uitgebreid mogelijke informatie te voorzien die afgestemd is op uw situatie. Hierbij nodigen wij u dan ook graag uit om even contact op te nemen. Een afspraak is zo gemaakt en wij zien u graag snel in onze showroom nabij Almere om voor u de perfecte epoxyvloer samen te stellen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten