Epoxyvloer Eindhoven

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een epoxyvloer in Eindhoven is voor veel bedrijfsmatige doeleinden een uitkomst. Dat is te danken aan de krachtige eigenschappen waar deze vloer op allerlei gebieden in voorziet. G-vloeren is een expert wat dat betreft en heeft al vele projecten naar tevredenheid uitgevoerd. Daarbij maken wij iedere keer weer gebruik van onze kennis en ervaring om voor elk bedrijf maatwerk te leveren en te garanderen. Bent u op zoek naar een specialist voor de plaatsing van een epoxyvloer in Eindhoven? Neem dan direct contact op of ontdek hier eerst wat er allemaal mogelijk is.

Epoxyvloer in Eindhoven: toepassing en extra eigenschappen

De toepassing van een epoxyvloer in Eindhoven vindt zijn weg in de breedste zin van het woord. Zo is deze vloer ideaal voor fabrieken en magazijnen, maar ook voor garages en werkplaatsen net als voor allerlei andere industriële ruimtes. Wij zijn in staat om een epoxyvloer in Eindhoven te leveren in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld als ESD-vloer of als antislip vloer, waarbij er standaard krachtige kenmerken van toepassing zijn. Onze epoxyvloeren zijn bestand tegen zuren, olie, voertuigen, machines en kennen een hoge slagvastheid. Bovendien is het oppervlak volledig dicht en combineert het naadloze karakter met een vuilafstotende werking. Dat kom het schoonmaakgemak en de hygiëne ten goede.

Zijn er ook nadelen?

Er gelden vele voordelen voor de keuze voor een epoxyvloer in Eindhoven, maar er zijn eveneens eventuele nadelen te benoemen. Dat is bijvoorbeeld het geval als de ondergrond van uw bedrijfspand in Eindhoven niet vlak en stabiel is. Dan dienen wij deze ondergrond eerst voor te bewerken, want anders ontstaan er mogelijk scheuren. Een ander nadeel is dat de gevoelsbeleving als het om de warmte gaat het bij een epoxyvloer zo is dat de vloer koud kan aanvoelen. Dat is vergelijkbaar met een tegelvloer.

Wij voorzien u van gratis advies

Mocht u eerst meer willen weten over het maatwerk dat wij leveren voor de uitvoering van epoxyvloeren in Eindhoven, neem dan vooral contact met ons op. G-vloeren voorziet u graag van gratis advies, waarbij wij onze expertise inzetten om voor u een maatwerkvloer te realiseren. Maak daarom een afspraak en kom naar onze showroom.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten