Epoxyvloer Groningen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een epoxyvloer in Groningen verstevigt de basis van uw bedrijf in meerdere opzichten. Bijvoorbeeld in de vorm van een stevige, slagvaste, stootvaste en vloeistofdichte vloerafwerking. Zo voorziet de toepassing van een epoxyvloer in uw bedrijf in Groningen ook in een moderne en strakke look met de uitvoering in een kleur naar keuze. Of in meerdere kleuren, want er zijn allerlei opties voor de bewerking beschikbaar bij G-vloeren. Kies wel voor een echte specialist, zoals G-vloeren, want dan profiteert u van de beste kwaliteit en lange levensduur.

Epoxyvloer in Groningen: brede toepassing

Heeft u een magazijn in Groningen of een fabriek of een werkplaats of een garage of een andere industriële ruimte? Het succes van de bedrijfsvoering is natuurlijk afhankelijk van de productie, werkomstandigheden, werkruimte en werkbeleving. Door een epoxyvloer in uw bedrijf in Groningen te laten aanbrengen, slaat u meerdere vliegen in de klap. Er komt namelijk een naadloze vloerafwerking te liggen die bestand is tegen vloeistoffen, mechanische belasting en naar wens extra veilig is uit te voeren. Bijvoorbeeld als EDS vloer of als antislipvloer met de hoogste gradatie antislip. De toepassing is echt heel breed en wij voorzien daarbij in maatwerk voor elk project.

De prijs? Die berekenen wij per m2

U wilt natuurlijk graag inzicht in wat de plaatsing van een epoxyvloer in Groningen moet kosten. Daar zijn transparant in met een kostenberekening per m2, waarbij u als bedrijf met een groter oppervlak extra profiteert met betrekking tot een dalende m2 prijs. Er kunnen mogelijk extra kosten van toepassing zijn, zoals wanneer de ondergrond niet stabiel en vlak is, en wij dat voor u oplossen. Extra opties, zoals een ESD uitvoering of kleurkenmerken zorgen eveneens voor een hogere prijs. U krijgt snel inzicht in de kosten van de uitvoering van een epoxyvloer in Groningen als u online een offerte aanvraagt.

Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies

Uiteraard geven wij graag telefonisch informatie, maar het is eveneens mogelijk om persoonlijk advies in onze showroom te krijgen. Maak daarvoor een afspraak dan zien wij u snel om vanuit onze expertise de beste adviezen te geven voor het samenstellen van de ideale epoxyvloer voor uw bedrijf in Groningen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten