Epoxyvloer Maastricht

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een epoxyvloer in Maastricht voor bedrijven die te maken hebben met industriële belasting, is vaak een uitstekende keuze. Dat is in elk geval de ervaring van G-vloeren, want wij plaatsen in allerlei bedrijven dit type vloer dat in uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar is. Bovendien zorgen wij bij de plaatsing van een epoxyvloer in Maastricht ervoor dat de vloeroplossing echt perfect is qua maatwerk en resultaat.

Epoxyvloer in Maastricht: afgestemd op bedrijfsvoering

Het is bij het samenstellen van een epoxyvloer voor uw bedrijf in Maastricht belangrijk dat de vloer op de bedrijfsvoering en werkzaamheden aansluit. Er zijn namelijk verschillende soorten te onderscheiden, zoals coating op basis van epoxy net als een epoxy troffelvloer of een epoxy gietvloer en ESD epoxyvloer. Het hangt van de situatie af welk van de soorten epoxyvloeren het beste bij uw bedrijf in Maastricht past. De coating is bijvoorbeeld geschikt om als slijtvaste en beschermende laag te dienen met een moderne en strakke look. De troffelvloer op basis van epoxy dient als ijzersterke vloer in industriële ruimtes en een ESD vloer is perfect om statische lading via de grond af te voeren.

Kleuren en functionaliteiten

Een groot voordeel van de toepassing van een epoxyvloer in Maastricht is dat deze in allerlei kleuren is te plaatsen. Bijvoorbeeld in een opvallende kleur als rood of blauw, maar ook meer neutraal, zoals in een grijstint. Het is bovendien handig te weten dat wij epoxyvloeren ook uitvoeren met kleurbewerkingen. Zo bestaat de mogelijkheid om routepijlen in de vloer op te nemen die op een praktische manier de weg wijzen. Op het gebied van extra functionaliteiten is het eveneens mogelijk om de epoxyvloer in Maastricht van antislip te voorzien.

Aantrekkelijke prijs: vraag vrijblijvend een offerte aan

Epoxyvloeren zijn bij G-vloeren aantrekkelijk geprijsd en ook voor uw bedrijf in Maastricht stellen wij graag een passende offerte op. Vraag daarom vrijblijvend een prijsopgave aan of neem contact op om eerst advies te krijgen. Op die manier weet u zeker dat u in Maastricht de beste epoxyvloer geleverd krijgt die aan alle wensen voldoet. Wij leveren namelijk maatwerk vanuit onze expertise die wij in vele jaren hebben opgebouwd.

 

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten