Gietvloer groen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De vloer vormt de basis van elk oppervlak in zowel woningen als bedrijfspanden. Daarom is het niet alleen belangrijk om goed na te denken over het type gewenste vloer, maar ook over de kleur. Het is bekend dat elke kleur in een eigen unieke uitstraling voorziet, zoals een gietvloer groen te koppelen is aan meerdere kleurbelevingen. Groen is namelijk in meerdere tinten beschikbaar, zodat er met de gewenste sfeer rekening valt te houden. G-vloeren biedt gietvloer groen in meerdere groentinten aan en voorziet u hier graag alvast van inspirerende ideeën.

Gietvloer groen in opvallende en heldere groentint

Een groene gietvloer is onder meer in een heldere groentint te realiseren. In dat geval is er sprake van een vloer die echt opvalt. Emerald green is een voorbeeld van een groentint die aan deze kenmerken voldoet. Deze kleur is helder maar niet te fel. Daarmee is het een tint die bijvoorbeeld prima is in te passen in een interieur gecombineerd met houten meubels. Een groene gietvloer met een heldere en opvallende uitstraling is echter ook prima te combineren met andere tinten, zoals met wanden die afgewerkt zijn met subtiele kleuren. De vloer springt eruit in het interieur als u een gietvloer groen met opvallende tint combineert met bijvoorbeeld witte muren. Kiest u voor lichtgrijs op de muren dan is er sprake van een subtielere look.

Gietvloer olijfgroen: elegant en stijlvol

Een gietvloer in groen is zoals gezegd in vele tinten te realiseren. Zo is het ook mogelijk om voor een olijfgroene gietvloer te kiezen. Olijfgroen neigt wat naar een grijstint en is daarom extra elegant en stijlvol te zien. Een dergelijke uitvoering past in allerlei stijlen van interieurs, variërend van een moderne inrichting tot een meer bohemian stijl. Daar staan meubels en woonaccessoires van natuurlijke materialen prachtig bij. Bijvoorbeeld een rieten stoel of een salontafel van rotan. Ook bruin leder combineert met een groene gietvloer in olijfgroene tint fantastisch, zoals een lederen bankstel. Zo voorziet iedere groentint voor onze naadloze vloeren weer  in een andere unieke uitstraling. Voor wat betreft de groene kleuren geldt overigens dat er een keuze mogelijk is uit onder meer alle RAL-groentinten. Heeft u de ideale kleur groen niet in het kleurenaanbod gevonden dan neemt u gewoon contact op met G-vloeren. Het is namelijk ook altijd mogelijk een unieke groentint op maat te realiseren voor uw groene gietvloer.

Gietvloer groen: milieuvriendelijk

Naast dat het mogelijk is om inspiratie op te doen met onze gietvloeren in groentinten geldt dat er nog een belangrijk punt is. De gietvloeren van G-vloeren zijn namelijk ook groen in de zin van duurzaamheid. Dat betekent onder meer dat onze gietvloeren een milieuvriendelijk karakter hebben en dat er een lange levensduur op van toepassing is. Onze vloeren zijn samengesteld op basis van milieuvriendelijke materialen, zodat wij een bijdrage leveren aan het verminderen van CO2-uitstoot. Bovendien is onze werkwijze zeer efficiënt te noemen om het restmateriaal bij het aanbrengen van een groene gietvloer eveneens te minimaliseren. Dat doen wij onder meer door zorgvuldig te meten en uit te rekenen hoeveel materiaal er nodig is. Bovendien zijn onze gietvloeren milieuvriendelijk te onderhouden en schoon te maken, zoals met een stofwisser, stofzuiger en natte doek.

FAQ

Blijft de kleur van een gietvloer in groen lang mooi?

Bij een kleurvaste gietvloer blijft de kleur groen beschermd tegen uv-licht. Dit betreft een zogenoemde alifatische PU gietvloer, die onder meer is aan te raden als zonlicht veel ruimte krijgt om op de vloer te schijnen. Deze vloeren hebben namelijk een verminderde gevoeligheid voor verkleuring als gevolg van uv-licht. Hierdoor krijgt u meer zekerheid als het gaat om het behouden van de kleur van uw groene gietvloer.

Wat zijn de voordelen van een gietvloer in een groene kleur?

Het brede kleurenpalet van groene tinten, maakt het mogelijk om voor uw interieur de ideale groene kleur voor uw gietvloer te kiezen. Bovendien roepen groentinten associaties op met natuurlijke elementen, zodat er een warme en sfeervolle uitstraling ontstaat.

Hoe maak ik mijn groene gietvloer het beste schoon?

Het onderhoud zelf bestaat uit de gewone schoonmaak, zoals stofzuigen en/of dweilen. Ligt er alleen stof op het oppervlak, dan heeft u ook de mogelijkheid om een stofwisser te gebruiken en de stofjes te verwijderen.

Hoe onderhoud ik mijn mooie groene gietvloer?

U hoeft geen onderhoudsplan te maken, want onze gietvloeren zijn ongeacht de kleur onderhoudsvrij. Wij geven wel altijd het advies om meubelviltjes of andere beschermingsdopjes onder meubels te plaatsen. Dit voorkomt beschadigingen als u met meubels over de groene gietvloer gaat schuiven.

Wat kost het om een gietvloer in het groen uit te voeren?

De kosten voor een groene gietvloer zijn van het soort materiaal, oppervlak, specifieke groentint, en speciale wensen afhankelijk. Daarom luidt ons advies altijd om persoonlijk een offerte aan te vragen. Of neem contact met ons op om een afspraak te maken, zodat het mogelijk is om uw wensen helemaal in kaart te brengen. Wilt u alvast een indicatie van de kosten per m2, bekijk dan ons prijsoverzicht voor gietvloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten