Gietvloer keuken

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Maak uw keuken weer fris en modern met een mooie gietvloer

U wilt uw keuken renoveren of verbouwen en wilt gelijk de vloer aanpakken? Bij G-vloeren heeft u keuze uit duizenden kleuren en mooie betonlooktinten zodat uw keukenvloer er weer als nieuw uitziet. Onze polyurethaan gietvloeren zijn slijtvast, krasbestendig en uit te voeren met een veilige antislip coating. Omdat uw keukenvloer elke dag wordt gebruikt is zo’n antislip afwerking zeker geen onnodige luxe en het voorkomt ongelukken. Door toepassing van kleine kwartdeeltjes in de topcoating kan een ruw oppervlak worden verkregen die er toch strak en modern uitziet. Het grote voordeel van gietvloeren voor uw keuken is natuurlijk dat ze heel eenvoudig schoon te houden zijn, juist omdat ze zo glad en vloeistofdicht zijn uitgevoerd.

Wat zijn de meest geschikte gietvloeren voor uw keuken?

Hoewel bijna elke keuken met LED-verlichting is uitgevoerd (geen blootstelling aan UV-straling), is het soms toch nodig om een UV-stabiele gietvloer te kiezen. Dit type alifatische PU-gietvloeren hebben namelijk mede als voordeel dat vuil en vocht niet binnendringen en de kleur van uw keukenvloer nog voor jaren stabiel blijft. Een ander voordeel van alifatische PU-gietvloeren is dat u keuze heeft uit duizenden kleuren en oppervlaktestructuren. Ook als u de kleur van de keukenkastjes en de vloer goed op elkaar wilt afstemmen, kan door vergelijking van RAL of Sikkenskleuren een harmonieus en bijpassend kleurenpalet worden samengesteld. Een fraaie decoratieve manier om uw keukenvloer af te werken is met behulp van kleurvlokken. Deze “verfsnippers” worden in een nog natte laag gestrooid en zorgen voor een speels effect in de keukenvloer. Maar ook als u de vloer een extreem glad en industrieel uiterlijk wilt geven, zijn PU-gietvloeren bij uitstek de juiste keuze.

Modern keukendesign en gietvloeren

Het toepassen van egaliserende schraplagen, het correct machinaal schuren van een betonvloer, een coating op de juiste wijze appliceren, het inzetten van goede meetapparatuur om de vochtigheidsgraad van de ondergrond te bepalen, het hoort allemaal standaard tot de expertise van het professionele gietvloerapplicatiebedrijf. Een uitvoeringsmethode ontstaat veelal vanuit langdurige ervaring met een product of techniek en dus kan daar alleen in hoge uitzondering van worden afgeweken. Ook de eisen die vanuit de Arbowet aan ons worden gesteld, bepalen mede hoe zorgvuldig wij te werk moeten gaan.

Gietvloer expertise wat betreft kleurgebruik en toegepaste pigmenten

Steeds meer keukens, aanrechtbladen en keukenkastjes krijgen een supergladde en glimmende afwerking. De lakkwaliteit van melamine deurtjes heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. De trend is tweeledig; hoe gladder hoe beter of juist een meer natuurlijke uitstraling wordt doorgevoerd in het totale keukendesign. Voor beide designvarianten is een gietvloer een prima alternatief om een fraai afgewerkte neutrale achtergrond te creëren voor uw keuken. Een vloer die bovendien ook prima geschikt is voor het toepassen van vloerverwarming. Eigenlijk is er geen enkele andere vloerafwerking op de markt beschikbaar die de superstrakke afwerking van moderne keukens weet te benaderen. Ook bij G-vloeren heeft u de beschikking over bijzondere topcoatings die extra glanzend kunnen worden uitgevoerd. Ons motto is; een designkeuken wordt pas echt mooi met een design gietvloer!

Gietvloer in een zwarte keuken

Bij de keuze voor een kleur van de gietvloer in een zwarte keuken is het belangrijk om met de gewenste uitstraling rekening te houden. Een lichte kleur zorgt namelijk voor een totaal ander effect dan een donkere kleurtint.

Wat kost een gietvloer voor je keuken

De kosten van een gietvloer voor de keuken zijn afhankelijk van het soort materiaal, de uitvoering, de oppervlakte en gewenste afwerking.

Werkwijze aankopen en aanbrengen van een gietvloer voor je keuken

Wij gaan eerst met u in gesprek om de keukenvloer op maat samen te stellen. Uiteraard voorzien wij u graag van inspiratie en denken wij met u mee. Bent u tevreden en tekent u de offerte? Dan maken wij een afspraak voor het aanbrengen van de gietvloer in uw keuken. Voor de uitvoering volgt er nog een werkbezoek bij u thuis.

Verwerken PU gietvloer keuken

De opbouw van een PU gietvloer in de keuken vindt plaats aan de hand van een vast stappenplan. Ontdek hier meer over de opbouw van gietvloeren.

Impressie van gietvloeren in keukens

Bekijk alvast enkele foto’s van keukens met gietvloeren om een idee te krijgen van het resultaat.

Veelgestelde vragen

Hoe hygiënisch is een gietvloer in de keuken?

Een gietvloer is naadloos en beschikt over een vuilafstotend en vloeistofdicht oppervlak. Het is wat dat betreft een vloer die voldoet aan hoge hygiënische eisen.

Hoe onderhoud ik het beste een gietvloer in de keuken?

Maak gebruik van een stofzuiger om vuil en stof te verwijderen en gebruik een vochtige doek voor het dweilen van de keukenvloer. Er is verder geen groot onderhoud nodig.

Is het handig om de gietvloer te plaatsen voor de nieuwe keuken komt?

Ja, dat is handig, want op deze manier bedekt de gietvloer het gehele oppervlak van de keuken en zijn latere aanpassingen van uw keukenopstelling gemakkelijk te realiseren. Het is echter niet noodzakelijk, want ook in een bestaande keuken is het uiteraard mogelijk een gietvloer te plaatsen.

Kan er ook vloerverwarming onder?

Ja, wij voeren ook vloerverwarming uit in combinatie met gietvloeren in keukens.

Welke kleuren zijn er om uit te kiezen?

Een PU gietvloer keuken is in elke kleur door ons uit te voeren, zoals in RAL-kleuren en NCS-kleuren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten