Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer keuken

Maak uw keuken weer fris en modern met een mooie gietvloer

U wilt uw keuken renoveren of verbouwen en wilt gelijk de vloer aanpakken? Bij G-vloeren heeft u keuze uit duizenden kleuren en mooie betonlooktinten zodat uw keukenvloer er weer als nieuw uitziet. Onze polyurethaan gietvloeren zijn slijtvast, krasbestendig en uit te voeren met een veilige antislip coating. Omdat uw keukenvloer elke dag wordt gebruikt is zo’n antislip afwerking zeker geen onnodige luxe en het voorkomt ongelukken. Door toepassing van kleine kwartdeeltjes in de topcoating kan een ruw oppervlak worden verkregen die er toch strak en modern uitziet. Het grote voordeel van gietvloeren voor uw keuken is natuurlijk dat ze heel eenvoudig schoon te houden zijn, juist omdat ze zo glad en vloeistofdicht zijn uitgevoerd.

Wat zijn de meest geschikte gietvloeren voor uw keuken?

Hoewel bijna elke keuken met LED-verlichting is uitgevoerd (geen blootstelling aan UV-straling), is het soms toch nodig om een UV-stabiele gietvloer te kiezen. Dit type alifatische PU-gietvloeren hebben namelijk mede als voordeel dat vuil en vocht niet binnendringen en de kleur van uw keukenvloer nog voor jaren stabiel blijft. Een ander voordeel van alifatische PU-gietvloeren is dat u keuze heeft uit duizenden kleuren en oppervlaktestructuren. Ook als u de kleur van de keukenkastjes en de vloer goed op elkaar wilt afstemmen, kan door vergelijking van RAL of Sikkenskleuren een harmonieus en bijpassend kleurenpalet worden samengesteld. Een fraaie decoratieve manier om uw keukenvloer af te werken is met behulp van kleurvlokken. Deze “verfsnippers” worden in een nog natte laag gestrooid en zorgen voor een speels effect in de keukenvloer. Maar ook als u de vloer een extreem glad en industrieel uiterlijk wilt geven, zijn PU-gietvloeren bij uitstek de juiste keuze.

Modern keukendesign en gietvloeren

Het toepassen van egaliserende schraplagen, het correct machinaal schuren van een betonvloer, een coating op de juiste wijze appliceren, het inzetten van goede meetapparatuur om de vochtigheidsgraad van de ondergrond te bepalen, het hoort allemaal standaard tot de expertise van het professionele gietvloerapplicatiebedrijf. Een uitvoeringsmethode ontstaat veelal vanuit langdurige ervaring met een product of techniek en dus kan daar alleen in hoge uitzondering van worden afgeweken. Ook de eisen die vanuit de Arbowet aan ons worden gesteld, bepalen mede hoe zorgvuldig wij te werk moeten gaan.

Gietvloer expertise wat betreft kleurgebruik en toegepaste pigmenten

Steeds meer keukens, aanrechtbladen en keukenkastjes krijgen een supergladde en glimmende afwerking. De lakkwaliteit van melamine deurtjes heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. De trend is tweeledig; hoe gladder hoe beter of juist een meer natuurlijke uitstraling wordt doorgevoerd in het totale keukendesign. Voor beide designvarianten is een gietvloer een prima alternatief om een fraai afgewerkte neutrale achtergrond te creëren voor uw keuken. Een vloer die bovendien ook prima geschikt is voor het toepassen van vloerverwarming. Eigenlijk is er geen enkele andere vloerafwerking op de markt beschikbaar die de superstrakke afwerking van moderne keukens weet te benaderen. Ook bij G-vloeren heeft u de beschikking over bijzondere topcoatings die extra glanzend kunnen worden uitgevoerd. Ons motto is; een designkeuken wordt pas echt mooi met een design gietvloer!

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike