Gietvloer koud

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Voelt een gietvloer koud aan? Deze vraag komt regelmatig in onze showroom voorbij en daarom gaan wij hier graag uitgebreid op in. Het is namelijk belangrijk om te weten over welke eigenschappen gietvloeren beschikken om op basis daarvan een keuze te maken. Comfort is een van de belangrijke eisen waar een vloer voor particulieren aan moet voldoen. Als een gietvloer koud aanvoelt dan neemt dat natuurlijk een groot deel van het comfort weg. Het antwoord op de vraag of een gietvloer koud aanvoelt, is snel te geven: onze gietvloer voelt niet koud aan.

Gietvloer is niet koud

Onze PU gietvloeren staan bekend om de comfortabele eigenschappen en deze uiten zich onder meer in een aangenaam en warm gevoel. Bij het lopen over dit type gietvloer is de tred als heel licht verend te ervaren. Loopt u met blote voeten over de vloer dan merkt u dat er geen sprake is van een koude gevoelsbeleving. Het is eerder een fijn, warm en comfortabel gevoelt dat u eveneens ervaart als u sokken draagt. Een PU gietvloer neemt door de combinatie van unieke eigenschappen de omgevingswarmte over. Dat is eveneens een belangrijke reden waarom een gietvloer niet koud aanvoelt.

Extra warmte genereren met vloerverwarming

Er is natuurlijk altijd sprake van een verschil in beleving of een gietvloer koud aanvoelt of niet. Als het in een woonkamer ijskoud is dan voelt een gietvloer uiteraard fris en kil aan. Het is echter zo dat in de meeste woningen er altijd sprake is van een minimale temperatuur. De gietvloer is dan niet koud, maar voelt aangenaam warm aan. Het is wel mogelijk om extra warmte te genereren door vloerverwarming met onze gietvloer te combineren. Vloerverwarming draagt altijd bij aan het verhogen van het warmtecomfort en niet alleen onder de voeten, maar in de gehele ruimte. Wij voeren deze combinatie in eigen beheer uit, zodat u bij ons aan het juiste adres bent voor een gietvloer met vloerverwarming. Het gaat uiteraard om het genereren van extra warmte naar eigen behoefte.

Gietvloer koud in zomer met vloerkoeling

Het komt niet heel vaak voor dat de temperaturen zo enorm stijgen in Nederland dat het in huis haast niet uit te houden is. Als u graag de klimaatbeheersing ook in de zomer volledig onder controle wilt hebben, is het mogelijk om de gietvloer koud aan te laten voelen. Vloerverwarmingssystemen zijn tegenwoordig uitgebreider dan in het verleden en het is dan ook mogelijk om de verwarming met vloerkoeling te combineren. Een gecombineerd systeem voor verwarming en koeling maakt het mogelijk om de gietvloer koel en fris te laten aanvoelen. Het is zowel voor warmte als koude een vloer die perfect geleidt, waardoor het verwarmings- en koelingssysteem optimaal rendement biedt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de eigenschappen van onze gietvloeren? Neem gerust contact met ons op om vragen te stellen of om een afspraak te maken. In onze showroom geven wij u graag uitgebreide advies over alle soorten gietvloeren en specifieke kenmerken. U kan ook direct een offerte aanvragen nu u weet dat een gietvloer niet koud, maar comfortabel en aangenaam aanvoelt.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten