Gietvloer Maastricht

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een gietvloer in Maastricht is steeds vaker te zien in nieuwbouwwoningen. De trend zet nu door naar bestaande woningen waar de vloer in het interieur aan vervanging toe is. Er zijn meerdere redenen aan te voeren waarom de populariteit van gietvloeren in Maastricht enorm stijgt. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen ervan en combinatie graag een tijdloos design met optimaal gemak en aangenaam comfort. G-vloeren komt met een uitgebreid aanbod van gietvloeren daaraan tegemoet. Zo zijn wij onder meer eveneens inzetbaar voor de plaatsing van beton ciré in Maastricht en betonvloerenen in Maastricht.

Gietvloer Maastricht: PU gietvloeren

PU gietvloeren in Maastricht zijn bij uitstek geschikt voor mensen die van een strakke en moderne eenheid in het interieur houden. De kleur is naar keuze te bepalen en neutraal te houden, maar ook als bonte uitvoering in een felle kleur te realiseren. Wij plaatsen dit type gietvloer in Maastricht in allerlei soorten woningen. Het materiaal hiervan bestaat uit polyurethaan en is een soort kunsthars dat over zachte, comfortabele en praktische eigenschappen beschikt. Zo zijn deze vloeren warm en elastisch, maar ook onderhoudsarm en hygiënisch dankzij speciale eigenschappen die vuiltjes en stof afstoten.

Gietvloer in Maastricht aanbrengen

Het aanbrengen van een gietvloer in Maastricht is de laatste stap in de uitvoering van onze projecten. Daar gaat dus eerst nog een traject aan vooraf, waarbij vooral de samenstelling van de gietvloer voor plaatsing in Maastricht van groot belang is. Maatwerk lijkt soms zo vanzelfsprekend, maar is dat echt niet altijd. Het is bijvoorbeeld belangrijk om over de juiste expertise te beschikken om in een persoonlijk advies te voorzien. Daar zijn wij specialist in en niet alleen qua kennis en ervaring, want wij denken altijd enthousiast met je mee. Het leveren van maatwerk is bij ons dus wel vanzelfsprekend en alleen dan krijg je de zekerheid dat je niet alleen op het moment zelf, maar ook in de verre toekomst nog blij bent met je gietvloer.

Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen

U bent uiteraard van harte welkom om vanuit Maastricht in Limburg onze showroom met gietvloeren te bezoeken. Het is echter ook mogelijk om als u inzage wilt krijgen in de kosten eerst een vrijblijvende en gratis offerte aan te vragen. Transparantie in de kostensamenstelling is belangrijk om inzicht te krijgen in de totale kosten. Een indicatie geven voor de plaatsing van een gietvloer in Maastricht biedt geen zekerheid, maar een offerte is persoonlijk en doet dat wel.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten