Gietvloer met levenslange garantie

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een gietvloer met levenslange garantie? Dat bestaat niet. G-vloeren verstrekt uiteraard wel garantie op gietvloeren die overigens een lange levensduur hebben. Het hangt van het type gietvloer af hoelang de garantieperiode is, maar deze betreft wel maximaal vijf jaar. G-vloeren is specialist in het aanbrengen van gietvloeren en werkt met de beste materialen en beste mensen. Deze combinatie zorgt ervoor dat gietvloeren bij normaal gebruik een levensduur hebben van tientallen jaren. In principe kan een gietvloer zelfs levenslang meegaan, waarbij het vernieuwen van de toplaag steeds de levensduur verlengt.

Gietvloer met garantie

U bent bij ons altijd verzekerd van het afnemen van een gietvloer met garantie. Daarbij geven wij u inzicht in de garantievoorwaarden als u door ons een gietvloer laat plaatsen. Er zijn wel altijd een aantal zaken van belang om de beste kwaliteit te garanderen. De ondergrond speelt bijvoorbeeld een grote rol in het functioneren van de gietvloer. Daarom beoordelen wij de ondergrond en geven advies met betrekking tot het uitvoeren van voorzorgsmaatregelen. Een egale ondergrond is altijd vereist. Mocht er dus een houten vloer zijn dan dient deze voorbereid te worden voor het aanbrengen van een gietvloer. Is er sprake van een tegelvloer dan nemen wij eveneens maatregelen om bijvoorbeeld de voegen uit te vlakken.

Gietvloer met keurmerk garantie

Wij hechten een grote waarde aan het leveren van kwaliteit. Dat merkt u aan de service, maatwerk en aan de uitvoering. Kwaliteit staat bij ons dus altijd bovenaan. Het is niet voor niets dat wij als gietvloerspecialist meerdere keurmerken voeren en aangesloten zijn bij NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven). Ook zijn wij aangesloten bij TBA (Technisch Bureau Afbouw), waarbij het mogelijk is om door deze organisatie een onafhankelijke kwaliteitscontrole uit te voeren. Bijvoorbeeld indien u twijfels heeft over de door ons geleverde kwaliteit. Het is eveneens mogelijk om bij ontevredenheid een bindend advies bij TBA aan te vragen. Op deze manier is er eveneens sprake van garantie op de kwaliteit van het aanbrengen van gietvloeren.

Uitsluiting garantie op gietvloeren

Er zijn een aantal uitsluitingen op de garantie voor gietvloeren. Bijvoorbeeld als u geen rekening houdt met onderhoudsadvies en een PU gietvloer gaat schoonmaken met chemicaliën of agressieve schoonmaakmiddelen. Als de gietvloer hierdoor schade oploopt, bent u daar zelf verantwoordelijk voor. Om aanspraak te kunnen maken op garantie is het van belang dat u de gietvloer op een correcte wijze behandelt. Indien er bijvoorbeeld sprake is van werking van de ondergrond of vochtwerking vanuit de ondergrond dan kunnen er scheuren in de gietvloer ontstaan, waar de garantievoorwaarden niet op van toepassing zijn. Gebeurt er een ongelukje waardoor er een beschadiging ontstaat, zoals een zwaar puntig voorwerp laten vallen dan valt dit niet onder de garantie.

Voorwaarden voor leverancier en afnemer

U bent als consument of als bedrijf de afnemer van gietvloeren en G-vloeren treedt op als leverancier en uitvoerder. Wij hebben verplichtingen die wij nakomen, zoals het goed uitvoeren van het werk en het rekening houden met veiligheidsvoorschriften. Zo gelden er voor u als afnemer eveneens voorwaarden om voor garantie in aanmerking te komen. Bij het aangaan van een overeenkomst ontvangt u daarover meer informatie.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten