Gietvloer op zolder

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Er is een ruimte in huis die niet altijd optimaal in gebruik is. Dat is de zolder die vaak als opslagplaats dient voor allerlei spullen. Het is echter ook mogelijk om de zolder in plaats van als opslagruimte te dienen een andere functie te geven. Bijvoorbeeld door van de ruimte op  de hoogste verdieping een slaapkamer, studeerkamer of hobbykamer te maken. In dat geval is het belangrijk om er een comfortabele en moderne vloer neer te leggen. Bijvoorbeeld een gietvloer op zolder.

Ondergrond op zolder geschikt voor gietvloer

Bij het aanbrengen van een gietvloer op zolder is de ondergrond van belang. Het komt regelmatig voor dat er sprake is van een onbewerkte betonvloer. In oudere huizen is het mogelijk dat er nog een houten vloer ligt. Het is bij een gietvloer op zolder belangrijk om de vloer op een vlakke en stabiele ondergrond aan te brengen. Dat is bij een betonvloer uiteraard geen probleem en bij een houten vloer zijn er voorbereidende werkzaamheden nodig. Het is dus mogelijk om een gietvloer op zolder aan te brengen over een houten vloer of betonvloer. Indien de ondervloer nog niet helemaal aan de eisen voldoet om een PU gietvloer te plaatsen, voeren wij de voorbereidende werkzaamheden uit.

Gietvloer in het hele huis en ook op zolder

Het is uiteraard een optie om een gietvloer op zolder in een bestaande woning aan te brengen. Zo is dat ook mogelijk voor nieuwbouwwoningen, waarbij de vloer in alle ruimtes is aan te leggen. Een gietvloer in het hele huis en ook op zolder voorziet in een consistente eenheid. Bovendien profiteert u in dat geval overal in uw woning van alle voordelen van een gietvloer. Denk alleen al maar aan het gemak om deze vloer schoon te houden. Uiteraard staat een gietvloer op zolder net zo mooi als in de rest van het huis.

Ruime keuze uit prachtige kleuren

U heeft de mogelijkheid om van de zolder in huis een unieke ruimte te maken. Dat is onder meer mogelijk door het enorme kleurenaanbod. Kiest u voor een grijze tint die neutraliteit uitstraalt en bij alle andere kleuren past? Of wilt u van de zolder een originele ruimte maken en deze van een opvallende kleur gietvloer voorzien? In principe is alles mogelijk voor wat betreft de kleurkeuze.

Voordelen gietvloer op zolder

Een gietvloer op zolder staat met een naadloos en strak oppervlak fantastisch. Dat is al een eerste voordeel, maar dat geldt eveneens voor het gemak. Een gietvloer op zolder is namelijk een gemakkelijk soort vloer als het om de schoonmaak gaat. Even stofwissen, stofzuigen en af en toe even met de dweil er overheen. Meer is er niet nodig. Bovendien is de zoldervloer uitgevoerd met materiaal dat ervoor zorgt dat vuil niet hecht. Het is in dat opzicht een vloer die hygiënisch is te noemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een gietvloer op zolder? Neem vrijblijvend contact op met G-vloeren of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. Bekijk ook alvast de kleuren om inspiratie op te doen, waar uiteraard in onze showroom nog meer mogelijkheden voor zijn.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten