Gietvloer repareren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer repareren: nauwkeurig vakkundig

Een gietvloer is slijtvast, maar dat betekent niet dat er nooit iets mee kan gebeuren. Zo ontstaan er toch in de loop van de tijd krasjes in de toplaag als gevolg van gebruikssporen. Of er gebeurt een keer een ongelukje, waarbij er een zwaar voorwerp valt. Een gietvloer repareren voorziet in deze situaties in een oplossing. Er zijn wat dat betreft uiteraard nog meer situaties, waarin een gietvloer repareren uitkomst biedt. G-vloeren heeft de expertise in huis om alle reparaties op een nauwkeurige en vakkundige manier uit te voeren. Wij repareren allerlei beschadigingen, van een plaatselijke kras tot verkleuring van een groot oppervlak.

Gietvloer repareren: plaatselijk herstel

Het komt regelmatig voor dat gietvloeren plaatselijk een beschadiging hebben opgelopen. In dat geval is plaatselijke reparatie van de gietvloer een optie. Het gaat bij deze beschadigingen vaak om een doffe plek of om kleine krasjes in het oppervlak. Het is dan mogelijk om de gietvloer te repareren door deze plekken eerst op te schuren. De topcoating is dan plaatselijk verwijderd op de plek van de beschadiging en de gietlaag komt daarbij bloot te liggen. De reparatie start vervolgens met het aanbrengen van een primer. Dit om ervoor te zorgen dat de nieuwe topcoating zich stevig hecht aan de gietlaag. Het komt echter op kunde en kennis aan om de gerepareerde plek op te schuren. Dan is er niets meer van de beschadiging te zien en vormt uw gietvloer weer een naadloos geheel. Uiteraard heeft G-vloeren deze expertise in huis, want wij zijn nu eenmaal dé specialist in gietvloeren.

Grote scheuren in de gietvloer repareren

Bij grote scheuren in de gietvloer komt er meer bij kijken om de beschadiging te repareren. Dat geldt eveneens voor grote en diepe krassen. Het is dan wel mogelijk om een plaatselijke reparatie uit te voeren, maar het blijft zichtbaar dat er een beschadiging is geweest. Grote scheuren en krassen in de gietvloer zijn te repareren door nieuw gietvloermengsel aan te brengen. Of het is nodig om reparatiemortel in de vloer te spuiten. Is de scheur of grote kras niet te wijten aan een ongelukje? In dat geval is het wellicht nodig om de oorzaak ervan vast te stellen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de vloer eronder is verzakt. Uiteraard beoordelen wij vooraf of het repareren van de gietvloer zinvol is of dat een andere oplossing beter is.

Gietvloer repareren bij verkleuring

Er zijn gietvloeren die in de loop der tijd verkleuren en er daarom niet meer mooi uitzien. Er is in een dergelijke situatie een mogelijkheid om een nieuwe kleurlaag aan te brengen. Dat is op zich een voordelige oplossing om de verkleuring van de gietvloer op te lossen. Het is namelijk niet nodig om de volledige gietvloer te vervangen. Heeft u vragen over het repareren van een gietvloer of wilt u een deskundig oordeel over de beschadigingen in uw gietvloer? Neem dan contact op met G-vloeren. Onze expert komt bij u langs om de beschadigingen te beoordelen en in advies voor reparatie te voorzien.

Onze werkwijze bij gietvloer repareren

U heeft contact met ons opgenomen met de vraag of het mogelijk is om uw gietvloer te repareren. Onze technisch expert komt bij u langs voor een inventarisatie en te bepalen welke reparatiemethode in de beste oplossing voorziet. Indien u akkoord gaat met de reparatie en kosten die daaraan verbonden zijn, maken wij een afspraak om uw gietvloer te repareren. De beschadigde plekken worden door ons gerepareerd en er komt een nieuwe toplaag op. U krijgt weer een gietvloer die er prachtig uitziet en bent minder kosten kwijt dan wanneer u een nieuwe vloer laat aanbrengen. Alles gaat uiteraard in overleg met u. Mochten er meerdere opties zijn om uw gietvloer te repareren, dan leggen wij deze uiteraard aan u voor.

  1. Inspectie van uw gietvloer (inventarisatie)
  2. Advies van onze expert (reparatiemethode)
  3. Uitvoering van de reparatie
  4. Oplevering gerepareerde gietvloer

Kosten voor het repareren van gietvloeren

De kosten voor het repareren van een gietvloer verschilt per situatie. Het maakt bijvoorbeeld uit of het gaat om kleine krasje op een enkel locatie of dat de gehele vloer is aangetast en er grote scheuren in het oppervlak zitten. Ook is het de vraag of de onderliggende laag beschadigd is of dat het om de toplaag gaat. Daarom vindt er altijd een nauwkeurige inspectie van uw gietvloer plaats om op deze manier te bepalen welke oplossing er beschikbaar is. Dit noemen wij de inventarisatie en op basis daarvan brengt onze technisch expert een advies uit, zoals het repareren van een scheur in de gietvloer of het aanbrengen van een toplaag. U krijgt in ieder geval een eerlijk oordeel en professioneel advies over de mogelijke vervolgstappen met daarbij een prijsopgave. Dit biedt u inzicht in de kosten van een gietvloer repareren, zodat u de overweging kan maken om de werkzaamheden uit te laten voeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten