Gietvloer schuur

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Er zijn allerlei soorten vloeren geschikt voor de meest uiteenlopende situaties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een gietvloer in een schuur of berging aan te brengen. Daarbij is het wel van belang dat u het juiste type gietvloer voor de schuur kiest. Doorgaans betreft een schuur een bijgebouw aan of bij een woning, die als opslagplaats of als werkplaats wordt gebruikt. Het is in dat opzicht niet nodig om een optimaal comfortabele PU gietvloer in de schuur te leggen. Daar zijn namelijk andere soorten gietvloeren beter voor geschikt.

Gietvloer schuur over cement of beton

In de meeste schuren is er sprake van een cementvloer of betonvloer. Deze vloeren hebben als nadeel dat deze lastig te reinigen zijn en dat er veel stof in de ruimte komt. Bovendien is beton als ondergrond niet echt waterdicht te noemen. Deze nadelen zijn weg te nemen door de keuze te maken voor een gietvloer in de schuur. Een van de opties die daar perfect voor is, betreft een epoxy gietvloer. Het is echter ook mogelijk om de keuze te maken voor het laten coaten van de betonvloer in de schuur. Er komt dan een epoxycoating overheen die dezelfde eigenschappen heeft als een epoxy gietvloer. Een coatingvloer is wat dat betreft de voordeligste optie. Bij het maken van een keuze valt er rekening te houden met de grootte van de schuur en het gebruiksdoel ervan.

Gebruiksdoel van de schuur of berging

Het gebruiksdoel van een schuur of berging varieert uiteraard en wat dat betreft zijn er eveneens variaties in gietvloeren. Een kleine schuur waar fietsen staan en plek is voor tuinmeubelen kan prima uit de voeten met een epoxycoating. Betreft het een grote schuur die u regelmatig als werkplaats gebruikt of waar u een hobby uitoefent dan is een epoxy gietvloer wellicht een betere optie. Zo zijn er ook andersoortige gietvloeren waarbij het eveneens mogelijk is om rekening te houden met de mate van belasting. Een troffelvloer is bijvoorbeeld een extreem sterke vloer en is geschikt als er in een grote schuur sprake is van zware industriële activiteiten. Overigens is het ook mogelijk om een grindvloer als variant van een gietvloer in de schuur te laten aanbrengen.

Voordelen gietvloer in de schuur

Elk soort gietvloer uit ons assortiment die geschikt is voor plaatsing in een schuur heeft meerdere voordelen. Het naadloze karakter is daar één van, waarbij de schuurvloer ook hygiënisch is dor de vuil- en stofafstotende eigenschappen. De gietvloer is bovendien bestand tegen vloeistoffen en geschikt om belast te worden. Zo is het geen probleem om werkbanken of machines op een coatingvloer in een schuur neer te zetten. Of om er een auto in te rijden als het een grote schuur betreft voor de staling van een auto of caravan.

Schuur bewoonbaar maken met gietvloer

Een schuur of een garage kan ook dienst doen als een bewoonbare ruimte. Bij het bewoonbaar maken van een schuur zijn er natuurlijk wel extra aandachtspunten om rekening mee te houden. Ook voor wat betreft het comfort dat een gietvloer met zich meebrengt net als met isolerende eigenschappen. Uiteraard adviseren wij u graag over de ideale gietvloer voor uw schuur als u plannen heeft deze bewoonbaar te maken of bijvoorbeeld als praktijkruimte of als werkkamer te gebruiken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten