Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer slaapkamer

De meest duurzame gietvloeren voor uw slaapkamer

U wilt uw slaapkamer opknappen en voorzien van een hoogwaardige vloerafwerking die onderhoudsvriendelijk, slijtvast en warm aanvoelt? Misschien wilt u wel alle slaapkamers én de woonkamer, badkamer en keuken tegelijkertijd van een afwerking voorzien? Bij G-vloeren BV bent u op het juiste adres voor speciale design gietvloeren die in één werkgang worden aangebracht over alle vloeren in uw woning. Onze gietvloeren zijn binnen 48 uur en soms al binnen 24 uur functioneel beloopbaar. U heeft keuze uit duizenden kleuren en structuren en allerlei fraaie ‘betonlook’ grijstinten. Voor slaapkamers zijn uiteraard ook gietvloeren in warme tinten aan te bevelen, u kunt geheel op maat een kleur uitkiezen die past bij uw eigen interieur. Onze alifatische polyurethaan slaapkamervloeren worden geleverd op basis van zowel RAL- als Sikkenskleuren.

De slaapkamervloer van uw dromen

U kiest een gietvloer voor uw slaapkamer natuurlijk op basis van een aantal overwegingen. Naast de m2 prijs en de basistint is het ook van belang om over de te gebruiken coating na te denken. Een volledig waterdichte coating in uw slaapkamer heeft zo z’n voordelen, vooral als de aangrenzende badkamer dezelfde tint krijgt. Coatings voor slaapkamers kunnen dekkend of een mate van transparantie bezitten en kunnen ook worden uitgevoerd met speciale antislip deeltjes. Dit bevordert de ruwheid en daardoor de veiligheid van de slaapkamervloer. De slaapkamer van uw dromen heeft niet alleen een fraaie vloerafwerking maar natuurlijk ook vloerverwarming nodig en ook daarvoor zijn gietvloeren bij uitstek geschikt. Omdat de uiteindelijke afwerklaag bijzonder dun is, straalt de vloer makkelijk de opgebouwde warmte uit en hoeft er weinig aan aangrenzende deuren of drempels worden gedaan, het vloerpakket wordt niet substantieel verdikt.

Cementgebonden gietvloeren voor uw slaapkamervloer

Naast extreem dunne PU-gietvloeren in duizenden kleuren en structuren, kunt u bij G-vloeren ook kiezen uit een breed palet prachtige woonbetonvloeren. Woonbeton is een cementgebonden afwerking die in minimale lagen van 10-20 mm wordt aangebracht. Woonbeton heeft bij uitstek een natuurlijk karakter en voelt warm aan. Het kan in diverse kleuren worden aangebracht en wordt afgewerkt met een waterwerende sealing. Het verschil tussen woonbeton en reguliere gietvloeren heeft betrekking op de toegepaste dikte van de afwerking en het toegepaste hoofdcomponent. Bij polyurethaan gietvloeren is het de gebruikte kunststof die de vloer zijn karakteristieke eigenschappen geeft, bij woonbeton is het de mengverhouding van cement, mineralen, zand (en in mindere mate ook gebruikte kunststof) die bepalend zijn voor de intrinsieke eigenschappen van de vloer. Woonbeton in uw slaapkamer heeft zeker een andere ‘look and feel’ dan kunststof gietvloeren.

Uw slaapkamervloer op maat samenstellen? G-vloeren beschikt over een ruime showroom die altijd open staat voor een kopje koffie! Bel voor een afspraak tijdens kantooruren naar 020 - 846 36 94 of stuur uw E-mail naar info@g-vloeren.nl.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike