Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Betaalbare gietvloer

G-vloeren BV – Gietvloerexpertise voor woning, winkel, kantoor of werkplaats

U hoort het vaker, bij ons moet u zijn, wij weten hoe het moet! En als het even kan wordt deze reclame in hoofdletters gepresenteerd. Maar hoe bepaalt u of een gietvloerbedrijf genoeg expertise en ervaring heeft om de klus te klaren en goede kwaliteit te garanderen? Kortom, wat moet een gietvloerbedrijf weten om als specialist te boek te staan? Hieronder een overzicht wat wat G-vloeren BV onder expertise verstaat, te beginnen bij de juiste productkennis.

Expertise op het gebied van toegepaste kunststof gietvloerproducten

Weten wat er in een kunststof vloerproduct zit, kan veel problemen voorkomen. Vooral de kwaliteit van de toegepaste hulpstoffen en de kwaliteit van de harder (het component dat altijd moet worden toegevoegd om de uiteindelijke gietmassa te creëeren) is van belang. Inferieure gietvloeren drogen te snel uit waardoor er gelijk krimpscheurtjes ontstaan. De juiste omgevingscondities tijdens de uitvoering zijn ook van groot belang om een gietvloer correct te laten drogen. Expertise en kennis van de toegepaste producten is van doorslaggevend belang om de kwaliteit van een gietvloer te kunnen waarborgen. Dat luistert soms nauw.

Gietvloer expertise op het gebied van veiligheid, toegepaste techniek en uitvoeringsmethoden

Het toepassen van egaliserende schraplagen, het correct machinaal schuren van een betonvloer, een coating op de juiste wijze appliceren, het inzetten van goede meetapparatuur om de vochtigheidsgraad van de ondergrond te bepalen, het hoort allemaal standaard tot de expertise van het professionele gietvloerapplicatiebedrijf. Een uitvoeringsmethode ontstaat veelal vanuit langdurige ervaring met een product of techniek en dus kan daar alleen in hoge uitzondering van worden afgeweken. Ook de eisen die vanuit de Arbowet aan ons worden gesteld, bepalen mede hoe zorgvuldig wij te werk moeten gaan.

Gietvloer expertise wat betreft kleurgebruik en toegepaste pigmenten

Misschien heeft u inmiddels gelezen dat in gietvloeren kleurpigmenten worden gebruikt. Deze kunnen zeer vuilafstotend gemaakt worden in de fabriek waardoor de kans op verontreinigingen of de indringing van vuil minimaal wordt. Dit type alifatische gietvloergrondstoffen bepaalt in hoge mate de kleurstabiliteit van uw vloer. Enige expertise over de gebruikte pigmenten is van substantieel belang om een kwalitatieve gietvloer te realiseren.

Als u de expertise van een gietvloerapplicateur goed wilt beoordelen, vraag dan altijd naar een aantal referenties. G-vloeren BV kan voor alle typen gietvloeren die wij appliceren geheel vrijblijvend referenties voor u verzorgen.

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike