Gietvloer met zwarte keuken

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Het is niet altijd even gemakkelijk om een nieuwe vloer uit te zoeken. Zeker niet als de basiskleur in een ruimte als een keuken al bepaald is. Het is dan handig dat er vloeren zijn die niet alleen perfect zijn om toe te passen in een keuken, maar ook nog in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. Een gietvloer met zwarte keuken is wat dat betreft een fantastische keuze en daarbij heeft u de keuze uit de meest uiteenlopende kleurtinten. Zo is het mogelijk om een gietvloer met zwarte keuken op een ideale manier te matchen door de juiste keuzes te maken.

Lichte gietvloer met zwarte keuken

Een zwarte keuken straalt luxe en exclusiviteit uit. Daarbij is het mogelijk om voor de combinatie van een lichte gietvloer met zwarte keuken te kiezen om een fraai contrast aan te brengen. De zwarte keuken komt daarbij nog beter naar voren en is een ware eyecatcher op een lichte gietvloer. Om de exclusieve uitstraling te benadrukken, is het onder meer mogelijk om een gietvloer in een lichte grijstint met een zwarte keuken te combineren. Wilt u het contrast verder uitlichten dan is het zelfs mogelijk om voor een witte gietvloer te kiezen. Deze match voorziet in een hypermoderne en gewaagde uitstraling.

Donkere gietvloer met zwarte keuken

Er zijn allerlei manieren om een zwart keuken met een gietvloer te matchen. Zo bestaat de optie om voor een donkere gietvloer te kiezen. Die hoeft dan natuurlijk niet zwart te zijn, zoals de keuken, maar kan er qua kleurtint wel dicht bij in de buurt komen. Een combinatie van een gietvloer in antraciet en zwarte keuken is bijvoorbeeld bijzonder stijlvol. Deze match is echt origineel en uniek te noemen. Een variant hierop is door voor een betonlook vloer in een donkere kleur te kiezen. Deze vloer voorziet in een speels patroon, waarbij kleurtinten vermengd zijn, maar niet elkaar opgaan.

Kleur in een zwarte keuken

Het is altijd mogelijk om een gietvloer met zwarte keuken te combineren in een kleur die u wenst. Een van de andere inspirerende ideeën, is bijvoorbeeld de gietvloer in een opvallende kleur te laten leggen. Dat doorbreekt het donkere patroon in de keuken en voorziet in een vrolijk en aansprekend effect. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een olijfgroene gietvloer te combineren met een zwarte keuken. Deze kleurencombinatie is overigens ook bijzonder stijlvol te noemen. Echt vrolijkheid in kleur is te realiseren door een opvallende kleur te nemen, zoals rood, blauw of geel. Dan spat niet alleen de zwarte keuken van het netvlies af, maar de gietvloer eveneens.

Inspiratie in onze showroom

In onze showroom is het mogelijk om naast deskundig advies van onze expert inspiratie op te doen voor de combinatie van de perfecte gietvloer met zwarte keuken. Zo ontdekt u niet alleen welk type gietvloer het beste is, maar ook welke kleurtinten het beste bij de beoogde sfeer en uitstraling passen. Maak direct een afspraak voor uw bezoek, zodat wij voor u klaarstaan om uw wensen in kaart te brengen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten