Gietvloer opknappen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Heeft u een gietvloer in huis liggen die niet mooi meer is of beschadigd is geraakt? Of gaat u verhuizen naar een woning met een gietvloer die onderhevig is geweest aan verkleuring? U hoeft dan niet meteen een compleet nieuwe vloer aan te schaffen. Een gietvloer opknappen is in vele situaties mogelijk en scheelt aanzienlijk in de portemonnee. Uiteraard dient de vloer nog wel in een dusdanige staat te zijn dat opknappen tot de mogelijkheden behoort. Daarom komt een expert van G-vloeren altijd even kijken om te beoordelen of het opknappen van een gietvloer de beste optie is.

Gietvloer opknappen om er als nieuw uit te laten zien

Een gietvloer opknappen is mogelijk met gietvloer renovatie, waarna de vloer er weer als nieuw uit komt te zien. Er zijn verschillende redenen om de keuze te maken voor het opknappen van een gietvloer. Het is niet ongebruikelijk dat er na vele jaren gebruikmaken van de vloer slijtage ontstaat aan het oppervlak. Of dat er kleine beschadigingen zijn te zien of dat er zich krasjes in de vloer bevinden. Zo is het ook mogelijk dat de vloer veelvuldig aan invallend zonlicht is blootgesteld en daardoor is verkleurd. Dat zijn allemaal redenen om een gietvloer te laten opknappen om deze er weer zo goed als nieuw uit te laten zien.

Beoordeling van de gietvloer

Het is altijd belangrijk om de gietvloer voor het opknappen te laten beoordelen. Onze expert komt daarvoor bij u langs. Uiteraard niet alleen om te kijken of een renovatie of reparatie nog zinvol is, maar ook om te beoordelen wat er moet gebeuren. Het is bijvoorbeeld nogal een verschil of de toplaag een klein scheurtje laat zien of dat het hele oppervlak is verkleurd en de gietlaag zelf wellicht is beschadigd. Er vindt wat dat betreft eerst een uitgebreide inventarisatie plaats van de gietvloer alvorens een gericht advies te geven over het opknappen van de vloer. Daarna gaan wij aan de slag en zorgen voor het repareren van beschadigde plekken of voor het opnieuw aanbrengen van een nieuwe toplaag. Op die manier kan uw gietvloer weer jarenlang mee en weer volop voorzien in woonplezier.

Jarenlange ervaring in opknappen van gietvloeren

G-vloeren is niet alleen dé specialist in het aanbrengen van gietvloeren, maar ook in het opknappen ervan. Wat dat betreft is er sprake van een lange staat van dienst, waarin vele gietvloeren na een opknapbeurt er weer als nieuw uit zijn komen te zien. Er is ons haast geen enkele aantasting, verkleuring of beschadiging van een gietvloer vreemd. In de loop der jaren hebben wij kennisgemaakt met allerlei soorten van aantasting en beschadigingen, van klein tot groot. U kan ons dan ook met een gerust hart inschakelen om uw gietvloer te laten beoordelen en onder handen te laten nemen.

Kosten gietvloer opknappen

Het is uiteraard goedkoop als u de keuze maakt voor een gietvloer zelf opknappen. Of het verstandig is, valt nog maar te bezien. Het is namelijk zeer specialistisch werk en u wilt toch het beste resultaat zien. De kosten van een gietvloer laten opknappen door G-vloeren vallen bovendien mee en het is voordeliger dan een compleet nieuwe vloer aan te schaffen. Neem daarom vrijblijvend contact op voor een inventarisatie.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten