Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer showroom

Een verkoopbevorderende gietvloer voor uw showroom

Bezit u een autoshowroom, een winkel of een grote open ruimte waar producten tentoongesteld worden? De showroom gietvloeren van G-vloeren BV zijn geheel naadloze, kras- en slijtvaste vloeren, geschikt om te gebruiken in elke verkoopruimte of showroom. Onze alifatische PU gietvloeren kunnen in een groot aantal kleuren worden aangebracht in overeenstemming met bijvoorbeeld logo's of uw specifieke merkkenmerken. Deze showroom gietvloeren zijn bestand tegen allerlei mechanische en chemische belastingen en kunnen worden aangebracht in combinatie met vloerverwarming, vloerverlichting en andere installaties die noodzakelijk zijn voor het comfort in uw showroom. Onze 100% alifatische PU gietvloeren hebben bewezen over langere tijd kleurecht te blijven. Op alle alifatische PU showroom gietvloeren van G-vloeren krijgt u standaard 5 jaar garantie op kleurstabiliteit. Door toepassing van de meest moderne coatings wordt de showroom vloer geheel UV-stabiel gemaakt.

Showroom gietvloeren voor autoverkoop organisaties

De vloer van een autoshowroom moet diverse mechanische belastingen moeiteloos kunnen dragen en moet ook nog eens bestand zijn tegen bijvoorbeeld olie en weekmakers (rubber) van autobanden. Bovendien moet deze showroom gietvloer ook stroef zijn ter voorkoming van slippen. G-vloeren beschikt over de juiste showroom gietvloeren om al deze belastingen aan te kunnen. Bovendien kunnen wij onze gietvloeren ook makkelijk aansluiten op goten en afvoeren zodat de vloer snel schoon gemaakt kan worden. Voor de meest zwaar belaste showroom gietvloeren gebruiken wij epoxyproducten die hun kwaliteit al ruimschoots hebben bewezen. Onze showroom gietvloeren kunnen geheel wit of in een betonlook worden uitgevoerd inclusief anti-slipcoating.

Showroom gietvloeren met logo's en vloerverlichting

Een showroom gietvloer kunt u met extra effecten en creatieve middelen aantrekkelijker maken voor uw klanten. Logo's of prints kunnen worden aangebracht onder een transparante toplaag en verlichting kan gelijk in de vloer worden meegenomen. Ook kunt u de showroom gietvloer laten instrooien met lichtreflecterende flakes zodat er een glinsterend effect onstaat. Een ander mooi effect is het toepassen van de showroom gietvloer in diverse in elkaar overlopende kleuren. Dit breekt de monotonie van de vloer en kan gelijk zorgen voor mooie afgebakende plekken, looppaden etc.

Ruim 15 jaar ervaring in het aanleggen showroom gietvloeren

Het uitvoeringsteam van G-vloeren heeft ruime ervaring met het aanbrengen van diverse soorten showroom gietvloeren. U kunt op ons rekenen voor een zeer strakke opleveringstermijn, de juiste en zorgvuldige voorbehandeling van ondergronden en gietvloer producten met een korte droogtijd zodat uw bedrijf niet lang hoeft stil te staan. G-vloeren BV is lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven (NOA) en biedt klanten garanties op basis van uitstekende consumentvoorwaarden.

Gietvloer vloerverwarming

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike