Hoe sterk is een gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Hoe sterk is een gietvloer?

Het is bij de keuze voor een gietvloer belangrijk te weten hoe sterk deze is. Bijvoorbeeld om te weten hoelang een gietvloer meegaat. Dat is toch praktisch en handig als u kinderen in huis heeft, er huisdieren rondlopen of als het bij u een komen en gaan is van visite. Ook voor bedrijven is het van belang te weten hoe sterk een gietvloer is. In bedrijven en in instellingen krijgt een slijtvaste vloer met een lange levensduur vaak de voorkeur. Wij voorzien u dan ook graag in een antwoord op de vraag ’Hoe sterk is een gietvloer?’.

Oersterke materialen

Onze gietvloeren zijn oersterk te noemen en dat is te danken aan de toepassing van ijzersterke materialen. Het vloersysteem is uit te voeren in verschillende soorten kunsthars. Bijvoorbeeld epoxy dat bekend staat als sterk materiaal en zelfs geschikt is voor zware belasting. Denkt u daarbij maar eens aan zware machines of voertuigen. In woonhuizen gebruiken wij vanwege het comfort polyurethaan. Ook dit is een kunsthars die over sterke eigenschappen beschikt, maar wel net even wat elastischer is. Het comfort is groter, maar polyurethaan is weer niet geschikt om zware voertuigen op te parkeren. Dat hoeft natuurlijk ook niet in huizen, want dan is de combinatie van comfort en een slijtvast karakter meer belangrijk.

Sterke gietvloeren met lange levensduur

De gietvloeren van G-vloeren zijn sterk en op basis van het type kunsthars voor verschillende toepassingen geschikt. De juiste toepassing met maatwerk op het gebied van de samenstelling voorziet in een sterke gietvloer. Daarmee garanderen wij bovendien een lange levensduur. Wij zijn bovendien aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) en bij de TBA (Technisch Bureau Afbouw). Dat betekent dat wij deze keurmerken voor gietvloeren mogen voeren en dat er onafhankelijke garantie op van toepassing is. Zo heeft u de zekerheid dat u een sterke gietvloer krijgt met een lange levensduur en garantie.

Sterkte toplaag van de gietvloer

De gietvloer is opgebouwd in vier lagen of vijf lagen (dubbele toplaag). De bovenste laag is de topcoating. Het is vanzelfsprekend dat deze laag onder meer het sterke karakter van de gietvloer bepaalt. Onze gietvloeren zijn slijtvast, maar dat neemt niet weg dat in de loop der tijd de toplaag licht slijt. Dat is logisch, want de toplaag wordt belopen in woningen of zwaar belast in bedrijven. De gietvloer onder de toplaag blijft echter sterk. Daarom is het alleen maar nodig om eens in de zoveel jaar, bijvoorbeeld na acht jaar de toplaag te vernieuwen. De gietvloer blijft dan sterk en met een nieuwe toplaag is er weer sprake van optimale bescherming.

Onze gietvloeren zijn sterk

De vraag ‘Hoe sterk is een gietvloer’ is met bovenstaande informatie beantwoord. De conclusie luidt in elk geval dat de gietvloeren van G-vloeren sterk zijn. Dat geldt voor al onze vloersystemen en zeker ook in het bijzonder voor onze extreem sterke troffelvloeren. Wilt u meer informatie over specifieke eigenschappen van onze gietvloeren? Of een afspraak maken om naar onze showroom te komen? Bel gerust met een van onze adviseurs.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten