Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer keuren

Laat uw gietvloer keuren door de professionele gietvloerspecialist

U wilt een bestaande gietvloer door een onafhankelijke partij laten keuren of beoordelen? G-vloeren BV beschikt over de juiste kennis en expertise om elke gietvloer naar waarde te schatten. Op basis van onze technische keuring kan de verkoopwaarde van de totale woning of bedrijfsomgeving exacter worden bepaald. Een second opinion is dé manier om zekerheid te verkrijgen omtrent de kwaliteit, staat en de uiteindelijke waarde van uw gietvloer. Uit ons keuringsrapport kunt u gelijk opmaken of bepaalde scheuren of krassen makkelijk te repareren zijn, of alleen een nieuwe coating nodig is of dat niets anders rest dan een nieuwe gietlaag te laten leggen om uw vloer weer in topconditie te krijgen.

Keuringsrapport en onderdelen

Ons keuringsrapport betreft een aantal onderdelen zoals een omschrijving van de gebruikte coating, de toegepaste gietlaag (PU-alifatisch, epoxy, troffelvloer etc..). Ook omschrijven wij de noodzakelijke uitvoeringsmaatregelen om de vloer weer als nieuw te maken en hoe beschadigingen op een zo’n efficiënt mogelijke manier kunnen worden weggewerkt. Onze keuring wordt gedaan door technische specialisten met jarenlange ervaring in de applicatie van verschillende typen gietvloeren.

Keuring van de ondergrond en bepalen van maatregelen om een vloer ‘gietvloerklaar’ te maken

U wilt een gietvloer laten leggen maar u bent niet zeker over de kosten die te maken hebben met de preparatie van de ondergrond? Als onafhankelijke adviseur kunt u ons altijd inschakelen om de bestaande ondergrond technisch te inspecteren op ruwheid, onregelmatigheden etc.. U krijgt van ons gedegen advies over de toe te passen maatregelen om de vloer gereed te maken voor een gietvloer en welke redelijke kosten daar in de huidige markt tegenover staan. Dit betreft mogelijke preparatiewerkzaamheden zoals machinaal schuren, het op de juiste wijze afdichten van dilataties of scheuren in de ondergrond etc..

Een keuring van G-vloeren BV betreft onder andere:

  • Inventarisatie van het soort gietvloer en de gebruikte toplaag
  • Beoordeling van bestaande scheuren en onregelmatigheden
  • Beoordeling op kleurinstabiliteit, vlekken en verontreinigingen, blootstelling aan UV-straling
  • Mogelijke uitvoeringsmaatregelen om de gietvloer als nieuw te maken
  • De te maken marktconforme kosten die voor de reparatie van uw gietvloer noodzakelijk zijn

Alle keuringen van G-vloeren vinden plaats op basis van een vooraf overeengekomen offerte of prijsaanbieding. Wilt u een keuring in gang zetten? Bel tijdens kantooruren naar 020 - 846 36 94 of stuur uw E-mail naar info@g-vloeren.nl.

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike