Glansbeton

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Glansbeton heeft een glanzende look en dat geeft de vloer een unieke en exclusieve uitstraling. Er zijn verschillende varianten van glansbeton bij G-vloeren verkrijgbaar met keuze uit een diversiteit aan kleuren en kleurnuances. Woonbeton is bijvoorbeeld uit te voeren als glansbeton, maar ook vloercoating en gietvloeren zijn in hoogglans uit te voeren. Wij zorgen niet alleen voor een schitterende glanstint, maar leveren ook met betrekking tot andere aspecten maatwerk.

Glansbeton: woonbeton

Woonbeton is een van de naadloze vloeren die als glansbeton door ons is uit te voeren. Dit type glansbeton bestaat uit meerdere bestanddelen, variërend van mineralen en vulstoffen tot zand en pigmenten. Het is een vloer die warm onder de voeten aanvoelt en over watervaste en slijtvaste eigenschappen beschikt. Dit type glansbeton vloer is in meerdere kleuren en structuren leverbaar, waarbij het uiterlijk zich kenmerkt door een unieke kleurschakering.

Glans door te polijsten

Het glimmende oppervlak van glansbeton komt tot stand door de vloer te polijsten. Er vindt als het ware een verdichting plaats van het oppervlak en dat zorgt voor een bijzonder mooie glans. Het polijsten bestaat uit een mechanisch proces, waarbij wij gebruikmaken van diamantschuurschijven om het oppervlak mee op te schuren. Na eerst met een grove korrel te op te schuren, wordt er steeds een kleinere korrel gebruikt om het ideale resultaat te realiseren.

Glans op betonvloer met coating

Er zijn vele varianten van glansbeton, zo is het eveneens mogelijk om een kale betonvloer glans te geven. Het is onder meer mogelijk om hiervoor een coating, zoals een vloercoating toe te passen. Coatings zijn populaire toepassingen voor afwerking van betonvloeren in onder meer de industriële sector met epoxy als kunsthars. Vloercoatings zijn overigens ook op basis van polyurethaan als glansbeton uit te voeren. Het voordeel van coatings is dat deze aan te brengen zijn op beton, maar ook op anhydriet dekvloeren, egaline vloeren en op cementdekvloeren.

Glansbeton gietvloer

Een gietvloer is uit te voeren met de look van glansbeton, zoals in de vorm van een betonlook vloer. De basis van een gietvloer in betonlook bestaat uit polyurethaan. Het is mogelijk om in kleuren naar wens een speciale glansbetonlook te realiseren. Deze vloeren zijn perfect voor woningen, kantoren, winkels en showroom vanwege de hoge mate van comfort, duurzaam karakter en designs.

Glansbeton prijzen: vraag een offerte aan

De prijzen van glansbeton zijn afhankelijk van welk soort vloer u kiest. Woonbeton kent andere kosten dan PU gietvloeren en ook is er verschil in prijs met een epoxyvloer. Daarnaast berekenen wij het aantal m2 van het complete project en houden wij rekening met de toevoeging van extra eigenschappen. Om deze reden raden wij u aan om een offerte aan te vragen voor glansbeton. Dat is namelijk de manier om inzicht te krijgen in de prijzen die wij hanteren.

Kom naar onze showroom voor inspiratie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met glansbeton of wilt u persoonlijk advies ontvangen van een van onze experts? Maak een afspraak en bezoek onze showroom waar u volop inspiratie te wachten staat.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten