Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Goedkope coatingvloer

G-vloeren BV voor een goedkope en duurzame coatingvloer voor elke ondergrond

U heeft een coating nodig voor een betonvloer, een garagevloer of om een bestaande vloer te renoveren? G-vloeren BV is dé specialist voor realisatie van hoogwaardige, slijtvaste en vloeistofdichte coatingvloeren. Onze goedkope ‘basic’ epoxy- en polyurethaancoatings worden al ruim 10 jaar toegepast op diverse betonnen ondergronden, in parkeergarages, fabrieken en werkplaatsen. Ondanks onze vaste lage m2 prijs maken wij geen compromis als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Een goedkope coatingvloer moet gewoon aan de belangrijkste voorwaarden voldoen; de ondergrond voldoende beschermen, voor lange duur intensief te gebruiken én blijvend slijtvast zijn.

Goedkoper vloeistofdichte coatingvloer voor magazijn of garage

U wilt een vloeistofdichte, chemisch bestendige en slijtvaste coating laten aanbrengen voor uw garage- of magazijnvloer? De goedkope EP coatingvloeren van G-vloeren BV zijn vloeistofdicht en kunnen over alle betonnen ondergronden worden aangebracht. Ook tegelvloeren, garagevloeren of fabrieksvloeren kunnen bijvoorbeeld met een coating goed water- en vloeistofdicht worden gemaakt. Onze goedkope coatingvloeren bieden uitstekende bodembescherming en kunnen zo mogelijk in anti-slip uitvoering worden aangebracht.

Bestaande gietvloeren voorzien van een goedkope coatingvloer

Het kan zijn dat uw bestaande PU-gietvloer beschadigt of verouderd is. In dat geval kan een nieuwe goedkope coatingvloer uitkomst bieden, deze is aan te brengen in een matte of glanzende variant. Gekeken moet worden of de bestaande coating geschuurd moet worden of dat alleen bepaalde plekken voorbehandeld moeten worden. Onze hoogwaardige PU coatingvloeren kunnen over allerlei gietvloeren worden geappliceerd en vormen een nieuwe duurzame, slijtvaste en kleurstabiele laag.

Goedkope antistatische coatingvloeren

De antistatische goedkope vloercoating van G-vloeren is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, 200 tot 300 μm dikke vloerafwerking (2 lagen) op basis van epoxyhars met antistatische eigenschappen, in diverse kleuren leverbaar. Geschikt als duurzame, naadloze afwerking van cement- en gipsgebonden ondergronden en te verkrijgen met flinke korting voor vloeroppervlakten groter dan 200 m2. Deze coating is met name geschikt als hoogwaardige vloerafwerking voor magazijnen, garages en productieruimten.

Betonvloeren parkeergarage verduurzamen met goedkope coatingvloeren

Voor parkeergarages biedt G-vloeren diverse hoogwaardige epoxycoatings die goed bestand zijn tegen olie, zuren en rubber. Voor zowel openbare p-garages als privégarages of p-kelders van VVE’s zijn onze goedkope coatingvloeren op basis van epoxy snel inzetbaar. Looppaden van de p-garage kunnen worden afgewerkt met een antislip EP coating.

Meer weten over onze goedkope coatingvloeren?

Vraag informatie aan door te bellen met 020 846 36 94 of stuur een E-mail naar info@g-vloeren.nl..

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike