Goedkope gietvloeren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Bent u op zoek naar mooie, maar goedkope gietvloeren?

Bij G-vloeren bent u aan het goede adres. Wij leggen goedkope gietvloeren in iedere gewenste kleur. Goedkope gietvloeren zijn een prima oplossing als u niet te veel geld kwijt wilt zijn en toch een fraaie vloer wilt. De naadloze vloer is makkelijk te onderhouden en schoon te maken en slijt niet snel. Goedkope gietvloeren zorgen ervoor dat uw winkel, showroom of kantoorgebouw er piekfijn uitziet voor een betaalbare prijs.

Goedkope gietvloer is warm en zacht

Gietvloeren worden gemaakt van kunststof of cement. Omdat de gietvloer gegoten wordt, ligt deze er mooi strak bij en zitten er geen naden in. De vloeren zijn praktisch in het onderhoud en dus uitstekend geschikt voor bedrijven en kantoren. Wat u misschien niet zult verwachten: onze goedkope gietvloer voelt lekker warm en zacht aan.

Uitstekende kwaliteit van onze goedkope gietvloeren

G-vloeren vindt het belangrijk om altijd de beste kwaliteit te leveren. Dat betekent dus ook dat onze goedkope gietvloeren over de beste kwaliteit beschikken. De materialen die wij gebruiken zijn bovendien bijzonder duurzaam. Wist u dat ook een goedkope gietvloer gewoon jarenlang meegaat? Het besparen op de prijs van een gietvloer betekent niet dat u inlevert op de kwaliteit of op de levensduur van de vloer. De kwaliteit die wij leveren en garanderen op gietvloeren is van toepassing op het materiaal, service en op het vakmanschap.

Het gaat ons erom dat u een gietvloer krijgt waarmee u tevreden bent. Een goedkope gietvloer die past binnen uw budget en waarmee u jarenlang vooruit kunt. Een vloer die bovendien perfect is aangebracht en afgewerkt. Onze service kent een hoogstaande kwaliteit als het gaat om de persoonlijk gerichte benadering en betrokkenheid. Daarom leveren wij ook maatwerk voor elk project ongeacht de omvang en de kosten. Het vakmanschap uit zich in de expertise van onze adviseurs en uitvoerders. Dat ziet u aan het eindresultaat als de goedkope gietvloer eenmaal is aangebracht.

Goedkope gietvloer van A-kwaliteit: profiteer van schaalvoordeel

Wilt u de allerbeste kwaliteit, maar wel voor de allerlaagste prijs? Het is bij G-vloeren mogelijk om een goedkope gietvloer van A-kwaliteit te kopen. Wij hanteren namelijk meerdere prijsklassen en als u van schaalvoordeel profiteert is de prijs lager. U komt voor een project met het grootste aantal m2 in de laagste prijsklasse terecht. Zo profiteert u met een korting op de m2 prijs van een goedkope gietvloer met A-kwaliteit. Het schaalvoordeel is vooral van toepassing bij grote projecten en is het grootst bij een projectomvang van minimaal 151 m2.

Korting op meerdere manieren mogelijk

U denkt misschien dat de korting op een goedkope gietvloer van de beste kwaliteit niet voor iedereen is weggelegd. Dat het alleen de grootste bedrijven zijn die van de laagste prijsklasse profiteren. G-vloeren biedt echter korting op de m2 prijs die op meerdere manieren is toe te passen. Het gaat in zijn totaliteit om het schaalvoordeel. Dat betekent dat wij ook schaalvoordeel toepassen voor bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren als de leden gezamenlijk voor een gietvloer kiezen.

Of als verschillende bedrijven in een kantoorpand tot overeenstemming komen om bij ons een gietvloer af te nemen. Zo is het zelfs mogelijk voor particulieren om van het schaalvoordeel te profiteren. Bijvoorbeeld als er huizen worden gebouwd in een nieuwbouwproject en u wilt net als andere buren een goedkope gietvloer. De korting op de gietvloeren kan in dat geval bij G-vloeren wel oplopen tot 15%. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Goedkope aromatische polyurethaan gietvloer

Als u voor een betaalbare prijs een goedkope gietvloer zoekt, is de aromatische polyurethaan gietvloer een uitstekende keuze. Dat is in verhouding tot een alifatische gietvloer namelijk een extra voordelige vloerafwerking. Dat heeft te maken met de invloed van de uv-straling die in de loop der tijd voor verkleuring kan zorgen. Een alifatische uitvoering behoudt langer de kleurechtheid en bij een aromatische gietvloer bestaat een snellere kans op verkleuring.

De mate van uv-straling heeft echter ook weer invloed op het wel of niet verkleuren van deze goedkope gietvloer. Het gaat hier bovendien niet om een extreme verkleuring van het kleuroppervlak, maar in lichte mate. Als u het geen probleem vindt dat de kleur in de loop der jaren kans krijgt wat te verkleuren is de aromatische variant een prima keuze als goedkope gietvloer. Bij de keuze voor een donkere kleur vindt de verkleuring overigens minder snel plaats. Als er geen sprake is van rechtstreeks lichtinval valt de verkleuring van deze gietvloer bovendien ook nog eens enorm mee.

Goedkope gietvloer op maat

Ongeacht het type goedkope gietvloer dat u aanschaft bij G-vloeren geldt dat wij altijd voorzien in maatwerk. Bij de keuze voor een goedkope gietvloer is maatwerk net zo belangrijk als bij de keuze voor de duurste variant. Er zijn nu eenmaal vele opties om uit te kiezen en elk project verschilt uiteraard eveneens. Een werkplaats heeft een vloer nodig die aan andere eisen voldoet dan een vloer in de woonkamer.

Het is dus ook bij een goedkope gietvloer van wezenlijk belang dat deze samengesteld wordt op basis van maatwerk. Dat is dan ook precies wat u van G-vloeren mag verwachten. Bovendien hebben wij de expertise in huis om mee te denken om zo de ideale goedkope gietvloer samen te stellen. Bel gerust met een van onze adviseurs voor meer informatie over onze goedkope gietvloeren op maat. Wij staan u graag te woord.

Kom kijken naar onze goedkope gietvloer

Uitgebreide informatie over goedkope gietvloeren vindt u op onze website: www.g-vloeren.nl. U kunt ook een kijkje nemen in onze showroom om met eigen ogen te zien hoe fraai goedkope gietvloeren kunnen zijn.

Goedkope gietvloer wordt met dezelfde vakkundigheid aangebracht

Indien u specifiek vraagt om een goedkope gietvloer, dan gaan wij geen concessies doen aan de kwaliteit. Ook een goedkope gietvloer van G-vloeren is duurzaam, hygiënisch en gaat lang mee. De kwaliteit van de kale vloer bepaalt voor een groot gedeelte de prijs van de gietvloer.

In een nieuwbouw huis is een goedkope gietvloer dan ook geen uitzondering. Bespaar u de moeite om zelf de goedkope gietvloer te gieten. Al onze gietvloeren worden door onze vakmensen aangebracht met garantie.

Ook bij specifieke eisen of een mooi design zijn wij in staat om een goedkope gietvloer te leveren. Als u op zoek gaat naar een goedkope gietvloer, informeer dan ook bij de vloerspecialisten van G-vloeren.

Wilt u meer weten over de goedkope gietvloeren?

Meer informatie over de gietvloeren vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met ook een uitgebreide collectie goedkope gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten