Hygiënische vloeren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Het is in verschillende branches van belang dat er sprake is van een hygiënische vloer. Bijvoorbeeld als het gaat om vloeren in grootkeukens, bakkerijen, slagerijen, horecakeukens en andere bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Hygiënische vloeren zijn vloeren die aan bepaalde eisen voldoen. Het is op het gebied van hygiëne onder meer van belang dat de vloer gemakkelijk schoon te maken is, maar ook vloeistofdicht is. Bovendien is het daarbij ideaal als de vloer de groei van bacteriën en schimmels tegengaat. G-vloeren heeft hygiënische vloeren in het assortiment die aan al deze eisen voldoen en zelfs nog meer voordelen bieden.

  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Geschikt voor uiteenlopende toepassingen
  • Hoogste kwaliteit
  • Leverbaar in alle kleuren

Hygiënische vloer voor uiteenlopende toepassingen

Hygiëne speelt niet alleen in keukens of in de voedingsmiddelenbranche een rol, maar ook in ziekenhuizen, laboratoria, tandartsklinieken en natuurlijk in woningen. Wij hebben verschillende soorten hygiënische vloeren in het assortiment die voor de meest uiteenlopende toepassingen geschikt zijn. Daarbij is het ook mogelijk om met speciale eisen rekening te houden. Bijvoorbeeld door een ESD vloer als hygiënische vloer in een operatiekamer aan te brengen. Of door in een bakkerij een troffelvloer in combinatie met holle plinten te plaatsen. Wat dat betreft zijn onze hygiënische vloeren op basis van maatwerk te leveren en zijn deze ook uit te voeren als HACCP vloeren.

Belang van hygiëne en schone vloer

De hygiëne speelt in allerlei ruimtes een belangrijke rol om een schone vloer te houden. Onze vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden om een optimale hygiëne te waarborgen. De hygiënische vloeren in ons aanbod zijn standaard naadloos, vuilafstotend en vloeistofdicht. Het naadloze karakter speelt een grote rol in de hygiëne in combinatie met de waterdichte eigenschappen. Bij voegen in tegels is de kans bijvoorbeeld groot dat er schimmelgroei ontstaat in een vochtige ruimte en krijgen bacteriën alle kans om zich te nestelen en zich verder te ontwikkelen. Bij een naadloos oppervlak, zoals bij onze hygiënische vloeren is dat niet mogelijk. Bovendien vergemakkelijkt een naadloze vloer uiteraard de schoonmaak. Bovendien houdt de hygiënische vloer vocht tegen en trekken vloeistoffen dan ook niet in de vloer.

Slijtvaste hygiënische vloer

Het is bij het schoonhouden van een hygiënische vloer van groot belang dat het oppervlak slijtvast is. Dat is bij onze naadloze en slijtvaste vloeren het geval. Om te voldoen aan eisen rondom hygiëne mag de vloer namelijk niet snel beschadigd raken. Een beschadiging in een vloer kan uitgroeien tot een voedingsbodem voor schimmels en bacteriën. Bij ons krijgt u wat dat betreft de zekerheid van een hygiënische vloer die slijtvast is.

Maatwerk voor hygiënische vloeren

Wij hebben verschillende hygiënische vloeren en leveren daar in de eerste plaats al maatwerk voor. Daarbij zijn eigenschappen extra toe te passen en denken wij met u mee om de ideale vloer samen te stellen die aan de hoogste hygiënische normen voldoet. Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan voor een hygiënische vloer. Wij hanteren de scherpste prijzen en bieden u de beste service.

Vloeren voor voedingsindustrie

Er zijn allerlei soorten bedrijven actief in de voedingsindustrie, van voedingsproducenten tot kaaswinkels en van slagerijen tot een ijssalon. De veelzijdige uitvoeringsopties van onze hygiënische vloeren, maakt dat deze geschikt zijn voor de voedingsindustrie. Daarbij houden wij rekening met de aard van de werkzaamheden. In een grote productiehal waar groenten worden gesneden, gelden er andere eisen dan in een kaaswinkel, waar de commerciële verkoop meer op de voorgrond staat. U heeft wat dat betreft de keuze uit hygiënische vloeren met allerlei verschillende eigenschappen, waarbij wij graag in overleg met u tot maatwerk komen.

Vloeren voor farmaceutische industrie

Het is bij vloeren voor de farmaceutische industrie net zo belangrij dat aan hygiëne-eisen wordt voldaan als in de voedingsindustrie. Het is in een farmaceutische werkomgeving vaak zo dat er bovendien extra eisen aan de vloer worden gesteld. Onze hygiënische vloeroplossingen zijn wat dat betreft ook met een chemische weerstand uit te voeren. Daarbij is het gebruikelijk om een vloer in de farmaceutische industrie met chemische schoonmaakmiddelen te reinigen om aan de hoge hygiënische normen te voldoen. Bijvoorbeeld in een verpakkingsruimte, maar ook in een laboratorium in een farmaceutische productieruimte.

Coating voor hygiënische vloeren

Er zijn allerlei soorten gietvloeren die geschikt zijn om aan de hoogste eisen voldoen, zoals ook coating voor hygiënische vloeren door ons is uit te voeren. Coating is onderscheidend ten opzichte van complete gietvloeren. Het is namelijk een dunne hygiënische vloeroplossing van een enkele of dubbele laag.

Gietvloer met coating voor badkamer

In een werkomgeving of ruimte, waarin minder strenge eisen van toepassing zijn op het gebied van hygiëne, maar waar u wel een hygiënische vloer wilt hebben liggen, is coating een prima oplossing. Bijvoorbeeld om een stoffige betonvloer een hygiënische afwerking te geven. Of door een gietvloer met coating als hygiënische vloer in de badkamer te plaatsen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten