Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Betond Ciré zomertrends 2023

Beton Ciré kleuren zomertrends 2024

Bent u benieuwd naar de beton ciré kleuren trends van 2024? Beton ciré is door ons in alle populaire kleuren te realiseren. Dit maakt het gemakkelijk om uw keuze af te stemmen op de kleuren en materialen in uw interieur. Bovendien zijn de beton ciré kleuren trends als uitgangspunt te nemen om daar trendy woonstijlen op aan te laten sluiten. Ontdek hier in elk geval wat de populairste beton ciré kleuren trends in 2024 zijn. Uiteraard voorzien wij u ook graag van advies om de ideale beton ciré kleur voor uw interieur samen te stellen.

Beton ciré kleuren zomertrends 2023: zandtinten

Zandtinten staan bovenaan het lijstje van trends voor beton ciré. Dit komt onder meer omdat de populariteit van interieurs met een natuurlijke look toeneemt. Een zandtint is daar uiteraard een perfecte basis voor. Dit is een tint met een aardse kleur en biedt variatie, omdat deze in lichte en donkere uitvoeringen beschikbaar is. Een voorbeeld van een variant van een zandkleur is beige of ecru. Deze tint oogt natuurlijk oogt, maar onderscheidt zich ook door de zachte uitstraling. Hierdoor creëert u warmte en gezelligheid in uw interieur. Een andere variant op een zandkleur is crème of roomwit, want zand is niet altijd lichtbruin van kleur. Denk maar eens aan de kleur van een hagelwit strand.

Aardse kleuren: perfect te combineren

Een zandtint is in allerlei varianten van licht tot donker perfect te combineren met de meest uiteenlopende materialen. Daarom behoren zandkleuren ook tot de beton ciré kleuren trends van 2023. Een donkere zandkleur past bijvoorbeeld perfect bij het stoere karakter van een stalen deur, maar net zo mooi bij houten meubelen en materialen als linnen en rotan. U benadrukt met deze combinatie het natuurlijke karakter van uw interieur. Bovendien passen zandkleuren goed bij allerlei andere kleuren van blauw tot groen en van wit tot zwart. Het voordeel is bovendien dat beton ciré in een zandtint als basis tijdloos is. Wilt u een keer van interieur veranderen dan past elke volgende woonstijl eveneens perfect bij beton ciré in een aardse kleur.

Levendig grijs

Beton ciré in grijs. Dit was een trend, is in 2024 een trend en blijft een trend. Levendig grijs is nog altijd de kleur waar mensen het vaakst voor kiezen bij het laten aanbrengen van beton ciré. De oorsprong ligt in het industriële karakter dat zich als woontrend blijvend heeft gevestigd in de interieurwereld. Grijs combineert in een lichte tint en donkere tint goed met allerlei woonstijlen, van een modern interieur tot een industriële inrichting. In een minimalistische inrichting is beton ciré in grijs eveneens ideaal. De verschillende tinten grijs zorgen bovendien gegarandeerd voor een luxe look met een levendig karakter. Daarom is beton ciré in grijs niet saai, maar juist een uitstekende keuze. Beton ciré in grijs past net als zandtinten bij werkelijk alle andere kleuren.

Kleurmatch met uw interieur

Zandkleuren, aardse tinten en grijs zijn de beton ciré trends van 2024. Wilt u deze trend in de mooiste kleuren volgen? G-vloeren voorziet u van een uitgebreide kleuradvies voor beton ciré, zodat u verzekerd bent van een perfecte kleurmatch met uw interieur.