Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Beton Cire Amsterdam

Beton Cire voor een woning in Amsterdam

Het aantal mensen dat wij elke maand blij maken met een van onze schitterende vloeren stijgt gestaag. Zo hebben wij in de afgelopen periode onder meer beton ciré in een woning in Amsterdam aangebracht. Het resultaat is uniek en origineel met een warme look en een authentieke natuurlijke uitstraling. Dat zijn dan ook de kenmerken van het design van beton ciré dat als materiaal voor allerlei toepassingen te gebruiken is. Bijvoorbeeld voor afwerking van vloeren en wanden. In de woning in Amsterdam hebben wij deze vloer in de woonkamer aangebracht en beton ciré in de badkamer gerealiseerd.

Beton ciré woning Amsterdam: luxe uitstraling in de badkamer

De bewoners van de woning in Amsterdam zijn eerst bij ons in de showroom langsgekomen om alle wensen te bespreken. Een van de wensen was om niet alleen de woonkamer, maar ook de badkamer in de woning in Amsterdam een luxe uitstraling te geven. Daarbij was er een duidelijke voorkeur om de vloeren en wanden op elkaar aan te sluiten qua design, sfeer en kleur. Beton ciré is uniek materiaal dat zowel is toe te passen op de vloer als op wanden. Bovendien is het materiaal rechtstreeks aan te brengen zonder eerste de aanwezige tegels te verwijderen. Uiteraard is beton ciré waterafstotend en ook nog eens extra hygiënisch in de badkamer omdat er geen naden zijn. Dat maakt het schoonmaakgemak groot. Deze voordelen komen bovenop de luxe uitstraling die er met beton ciré in de woning in Amsterdam in de badkamer is ontstaan.

Beton ciré in de woonkamer: chique en uniek

De woonkamer in de woning in Amsterdam is door ons voorzien van beton ciré, waarbij er voor een andere kleur is gekozen dan in de badkamer. In de woonkamer is de vloer in een lichte tint uitgevoerd en in de badkamer in een antracietgrijstint. De bewoners wilden graag in de woonkamer net als in de badkamer een exclusieve look realiseren. Dat de keuze op beton ciré is gevallen, komt omdat deze vloer er voor hun in de showroom bovenuit sprong. Het is ook een vloer die in vele opzichten uniek is te noemen. Dat is niet alleen aan het materiaal te danken, maar ook aan de manier van uitvoeren en bewerken. Zo brengt ons team van professionals het materiaal met gecontroleerde handbewegingen aan om in een uniek en origineel resultaat te voorzien.

Voorkeur voor een duurzame en milieuvriendelijke vloer

De bewoners van de woning in Amsterdam waar wij beton ciré hebben aangebracht, hebben overigens ook een duidelijke voorkeur uitgesproken voor een duurzame en milieuvriendelijke vloer. Ook daaraan komt beton ciré tegemoet en bovendien werkt G-vloeren altijd met milieuvriendelijke en duurzame materialen. Een extra voordeel is bovendien dat beton ciré in de woning in Amsterdam vele jaren meegaat en op authentieke wijze mooi blijft. In alle opzichten voldoet de vloer in de woonkamer net als de vloer en wanden in de badkamer aan de wensen van de bewoners. Daar zijn de bewoners blij mee, maar wij natuurlijk ook.