Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Beton Cire voor een woning in Den Haag

Beton Cire voor een woning te Den Haag

G-vloeren heeft in augustus mensen blij gemaakt met het aanbrengen van beton ciré voor een woning te Den Haag. De bewoners waren op zoek naar een stijlvolle afwerking van de vloer en wanden in de badkamer en zijn via de vele goede recensies bij G-vloeren terechtgekomen. Tijdens een bezoek in onze showroom zijn de wensen op tafel gelegd en is de keuze definitief op beton ciré gevallen. Er zijn afspraken gemaakt over de datum van aanvang en vlak daarvoor is onze uitvoerder ter voorbereiding nog langs geweest in de woning te Den Haag. Ons applicatieteam is daarna aan de slag gegaan en heeft ervoor gezorgd dat de badkamer er nu bijzonder chique, exclusief en luxe uitziet.

Beton ciré: milieuvriendelijk materiaal

De bewoners van de woning te Den Haag hebben bij de totale verbouwing van de badkamer met het oog op duurzaamheid overigens een voorkeur gehad voor het werken met natuurlijke materialen. Aangezien G-vloeren met natuurlijke en milieuvriendelijke materialen werkt, is direct al aan deze eis tegemoetgekomen. Ons beton ciré bestaat uit twee hoofdbestanddelen die wij componenten noemen en cement is daar één van. Dit natuurlijke materiaal combineren wij met een kunststofharder die ervoor zorgt dat beton ciré sterk en flexibel is. Voor de afwerking gebruiken wij een speciale coating met een beschermend karakter. Wij werken zoveel mogelijk met natuurlijke en duurzame materialen om het milieu te ontlasten. Bovendien geldt voor het beton ciré dat wij in de woning te Den Haag hebben aangebracht dat er een lange levensduur op van toepassing is. Ook dat is een duurzame eigenschap.

Voorbereiding van de badkamer

Het aanbrengen van beton ciré in de badkamer van de woning in Den Haag heeft de nodige voorbereiding gevergd. Om een strak resultaat neer te zetten in de badkamer is het belangrijk dat vloeren en wanden recht, vormvast en egaal zijn. Nu waren zowel de wanden als de vloer in de badkamer van tegels voorzien. De bewoners dachten dat alle tegels eruit moesten, maar niets is minder waar. Het is namelijk mogelijk om beton ciré over tegels aan te brengen, waarbij uiteraard wel de nodige voorbereidingen van belang zijn. Zo moeten wandtegels net als vloertegels goed vastzitten en ontvet worden om een goede hechtbasis te hebben.

Badkamer als een wellnessparadijs

Na alle voorbereiding en het ambachtelijke proces van aanbrengen van beton ciré in de woning te Den Haag mag het resultaat er zijn. De bewoners omschrijven de eigen badkamer nu als een heerlijk wellnessparadijs. Het is dan ook een riante badkamer te noemen met inloopdouche en ligbad waar het stijlvolle karakter van afspat. Zo is de badkamer een heerlijke plek geworden om te relaxen met een beleving als in een wellnessparadijs. Wij bedanken de bewoners van de woning te Den Haag voor de prettige samenwerking en wensen hen veel plezier en ontspanning met de badkamer. De bewoners denken overigens nu na om ook de woonkamer en keuken van een nieuwe naadloze vloer te voorzien en maken binnenkort een vervolgafspraak met een bezoek aan onze showroom.