Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

  Betonvloer Specialist

  De ervaren betonvloer specialist voor een groot assortiment

  G-vloeren is al jaren de betonvloer specialist voor particulieren en ondernemers. Wij weten op elk mogelijke ondergrond het juiste product te appliceren, afhankelijk van uw wensen en eisen. Niet alleen epoxy- of PU-gietvloeren maar ook cementgebonden gietvloeren. Dit zijn gietvloeren met cementgerelateerde grondstoffen als basisproduct. Een vloerafwerking voor een woning is iets anders dan een afwerking voor een fabrieksvloer, en dus heeft u een betonvloer specialist nodig die exact weet welk type gietvloerproduct past bij uw betonvloer. Als betonvloer specialist staat wij al jaren bekend om onze brede expertise op het gebied van reguliere gietvloeren en cementgebonden producten. Over deze laatste categorie willen wij u op deze pagina iets meer vertellen.

  Betonvloer specialist voor cementgebonden gietvloeren

  Binnen ons uitgebreide gietvloer assortiment vormen de cementgebonden gietvloeren een aparte productcategorie. Elke ervaren betonvloer specialist raadt deze vloeren aan in ruimten waar design en gebruiksgemak bovenaan staan. Maar dat geldt voor de meeste gietvloeren en dus moet u eerst van de betonvloer specialist weten waarin de cementgebonden gietvloer zich onderscheidt. In tegenstelling tot epoxy gietvloeren of polyurethaanproducten worden aan cementgebonden gietvloeren natuurlijke mineralen zoals zand en grinddeeltjes toegevoegd. De vloer heeft een zeer robuust en industrieel karakter en wordt in de volksmond ook wel 'woonbeton' genoemd. Elke betonvloer specialist weet wat een ander significant verschil is ten opzichte van bijvoorbeeld PU-gietvloeren. De afwerking kan in een veel dikkere laag kan worden aangebracht, wat het product weer heel geschikt maakt voor de toepassing van vloerverwarming. Hoewel 'woonbeton' overal is toe te passen, is de afwerking minder flexibel dan bijvoorbeeld polyurethaan. Als betonvloer specialist raden wij dit type producten alleen aan als de ondergrond voldoende stabiel is en het risico op scheurtjes minimaal is.

  Betonvloer specialist voor renovaties

  G-vloeren heeft als betonvloer specialist veel ervaring met de renovatie van verouderde betonvloeren. En daar kunnen cementgebonden gietvloeren een ideale oplossing voor zijn. Cementgebonden gietvloeren kunnen tot een dikte van 20 mm worden toegepast en kunnen onvlakke vloeren weer netjes glad trekken. Dat kan een oude zandcement dekvloer zijn die is opengebroken of elk ander type ondergrond die een vlakke en stabiele afwerking nodig heeft. Als betonvloer specialist kunnen wij u ook melden dat een elke cementgebonden gietvloer kan worden afgewerkt met bijna alle kunststofvloerafwerkingen, variërend van één transparante laklaag, een decoratieve epoxy troffelvloer of een hoogwaardige PU-afwerking.
   

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike