Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Betonvloer voor een schitterend interieur

Betonvloer

Betonvloeren bieden u de mogelijkheid een warme, strakke sfeer te creëren in uw woning. U kunt uit vele soorten vloeren kiezen waarbij de nadruk ligt op een minimalistische, bijna industriële vormgeving. Toch is een betonvloer warm en aangenaam. De vloer lijkt te leven en heeft karakter.

Betonvloer met vele stijlen en varianten

Betonvloeren, gietvloeren en soortgelijke producten bieden een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden om uw vloer zeer fraai te ‘bekleden’. Iedere soort vloer heeft specifieke karakteristieken; daarom is het belangrijk dat u met een professionele applicateur te maken heeft die veel ervaring heeft met dit soort vloerbekleding.

Grote ontwerpers werken met betonvloeren

Het is geen geheim dat grote ontwerpers met betonvloeren en gietvloeren werken. Tegenwoordig kunnen dergelijke vloeren schitterende resultaten opleveren in vele kleuren. Betonvloeren kunnen bovendien met een betoncoating worden uitgerust waardoor vlekken en dergelijke tot het verleden behoren.

Soorten vloeren:

• Betonvloeren
Voor in huis of op kantoor bieden deze vloeren een schitterende minimalistische, bijna industriële uitstraling

• Woonbeton of cementgebonden vloeren
Deze worden met de hand gelegd en geven een sfeervolle en ambachtelijke uitstraling

• Beton cire
Een nieuw concept dat dankzij de flexibiliteit en de betonlook snel terrein wint. Doordat deze vloeren vloeistofdicht en schimmelwerend zijn, kunnen zij ideaal in natte ruimten zoals badkamers en toiletten gebruikt worden. Maar ook als wandbekleding geeft beton cire een schitterend resultaat!

• Pandamo
Voor op de vloer en op de wand: Pandamo wordt in vele kleuren geleverd en wordt na aanbrengen gepolijst en daarna met olie afgewerkt voor een schitterende semi-matte afwerking. Op basis van een speciaal cement waardoor het ook in dunne lagen kan worden aangebracht en daarmee ook ideaal als wandbekleding.