Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Betonvloer loft in Utrecht

Betonvloer voor loft in Utrecht

G-vloeren heeft onlangs in maart in Utrecht een project afgerond, waarbij er in een loft een betonvloer is aangelegd. Een loft leent zich bij uitstek om een naadloze vloer in aan te brengen. Helemaal in dit geval met de keuze voor een betonvloer die een levendige en exclusieve uitstraling heeft. De loft in Utrecht bestaat namelijk uit één grote ruimte zonder dat er sprake is van muren, zoals in een standaard woning of appartement. Een betonvloer in de grote open ruimte versterkt het eenheidskarakter. Het levendige effect heeft als voordeel dat er een bijzondere sfeer is ontstaan met eenheid in de ruimte.

Betonvloer in loft: openheid en ruimte met een levendig karakter

Een betonvloer van G-vloeren is perfect om de openheid en ruimte te benadrukken, maar wel met een levendige look. De bewoners van de loft hebben gekozen voor een rustieke en stoere uitstraling. Er is namelijk rekening te houden met de mate van het levendige effect bij het aanbrengen van een betonvloer. Bovendien speelt de kleurkeuze uiteraard eveneens een rol als het om het realiseren van de boogde sfeer gaat. De openheid en ruimte maakt de loft met de betonvloer tot een geweldige leefomgeving. Er is in deze specifieke situatie een betonvloer ontstaan die op een mooie wijze is afgestemd op het industrieel en modern ingerichte interieur.

Voorkeur voor praktische vloer

Een loft is een grote ruimte en de bewoners in Utrecht gaven daarom onder meer de voorkeur aan een praktische vloer. Onze betonvloer sluit naadloos aan op deze wens van de bewoners. Zo zijn onze betonvloeren praktisch in het onderhoud, want een normale reiniging volstaat. Bovendien is er door de unieke samenstelling en afwerking sprake van een vloer die vuil afstoot. Dat heeft als voordeel dat vuil niet aan de vloer blijft plakken. Zo is ook stof gemakkelijk te verwijderen. Door het gemêleerde effect is het zo dat kleine vuiltjes en stof voor het oog minder snel zichtbaar zijn. Een naadloze betonvloer is in dat opzicht ideaal als het om de voorkeur voor een praktische vloer gaat.

Milieuvriendelijke betonvloer

Wij merken in de aanvragen voor vloeren dat duurzaamheid en milieuvriendelijkheid voor steeds meer mensen belangrijke aspecten zijn. Dat geldt ook voor de loftbewoners in Utrecht die de milieuvriendelijkheid specifiek aan de orde hebben gesteld. De vloeren van G-vloeren zijn duurzaam en zelfs extra milieuvriendelijk te maken. Dat is gerealiseerd door bio-coatings toe te passen voor de toplagen. Bio-coatings zijn extra milieuvriendelijk te noemen omdat de harsen voortkomen uit hernieuwbare bio-grondstoffen.

Betonvloer in woonkamer en slaapkamer

De loft in Utrecht heeft een grote ruimte die als woonkamer dient en er is daarbij sprake van een afgescheiden slaapkamer. Om de eenheid overal tot uiting te brengen, heeft het loftkoppel in Utrecht ervoor gekozen om de betonvloer ook in de slaapkamer aan te brengen. Het levendige effect is ook in de slaapkamer aanwezig, maar wel op een manier dat de bewoners bij binnenkomst een oase van rust ervaren. Wilt u ook een fraaie betonvloer in uw loft, appartement of huis neem dan contact op met G-vloeren.