Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en natuurlijk ogende afwerking samen. In tegenstelling tot kunststofgebonden gietvloeren, zien cementgebonden vloeren er minder steriel en minder industrieel uit. Dit type gietvloer is makkelijk te reinigen en ideaal voor woon-, winkel- en werkruimten. Bovendien zijn cementgebonden woonbetonvloeren in allerlei kleuren toe te passen en in combinatie met vloerverwarming aan te brengen, precies zoals u het wilt hebben!

Kies uit duizenden kleuren cementgebonden woonbeton

  • G-vloeren is de specialist als het gaat om de aanleg en verwerking van natuurlijke en decoratieve woonbetonvloeren met een duurzaam karakter. Onze 3 mm dikke cementgebonden woonbetonafwerking is op allerlei ondergronden uit te vlakken en zorgt ervoor dat u een karakteristieke vloer in uw woning, kantoor of winkelruimte krijgt.

Bij G-vloeren heeft u keuze uit een enorm palet natuurlijk ogende kleuren (mooie grijstinten maar ook veel fraaie zandkleuren) of juist hele in het oog springende kleurstellingen die op ambachtelijke wijze worden aangebracht op uw bestaande vloer. De kleur en afwerking kan uiteraard ook aangepast worden op uw wandafwerking, muurverfkleuren of de kleur van uw stucwerk. Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren is uw interieur binnen korte tijd weer toekomstbestendig gemaakt en duurzaam in onderhoud.

Cementgebonden woonbeton - Minerale look of superstrak

Onze 3 mm dikke cementgebonden woonbetonafwerking vraagt enige vakkennis en technische knowhow om het gewenste resultaat te bereiken. Niet alleen moet de ondergrond eerst goed stofvrij worden gemaakt, de bestaande vloer zal ook eerst glad moeten worden afgewerkt of geschuurd. Welke ondergrond u ook heeft, G-vloeren beschikt over de juiste vakmensen en materieel om uw cementgebonden woonbetonvloer een hoogwaardige eindkwaliteit mee te geven, een afwerking waar u nog jaren plezier van heeft. In totaal werken wij al ruim 10 jaar aan diverse woonbetonvloeren in heel Nederland. Genoeg ervaring dus om ook uw vloer in stijl te renoveren.

Uw woonbeton laten aanleggen door professionals

Op diverse punten in de vloer worden aardingspunten aangelegd waarna kan worden begonnen met het daadwerkelijk gieten van de vloer. Deze aardingspunten worden dus ingestort en moeten dus van zeer goede kwaliteit zijn. Ook de capaciteit van deze punten moet goed worden bekeken. Er moet een inschatting worden gemaakt hoeveel lading er maximaal kan worden afgevoerd. De toegepaste gietlaag kan worden voorzien van een antislip-coating die het veilig vervoer van mensen en materieel faciliteert.

Neem contact op met G-vloeren door te bellen naar 020 - 846 36 94 of stuur uw E-mail naar info@g-vloeren.nl. Uiteraard bent u altijd van harte welkom in onze showroom om uw woonbetonvloer te bespreken.

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike