Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer collectief inkopen

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

Groot voordeel met lagere kosten

Er is echt sprake van een groot voordeel met de lagere kosten. De collectieve inkoop zorgt voor een lagere prijs omdat het aanbrengen van gietvloeren in meerdere woningen een groot project vormt. G-vloeren hanteert een m2 prijs en het is altijd zo dat een toenemend oppervlak met een dalende prijs gepaard gaat. De korting per m2 is een welbekend verschijnsel, maar minder bekend is het burenvoordeel. Dit omdat het hier om meerdere individuele projecten gaat die wij door de collectieve inkoop als één project zien.

Burenvoordeel met collectieve inkoop gietvloeren

Misschien denkt u wel dat het meevalt, de korting op een gietvloer als er sprake is van collectieve inkoop. De korting met burenvoordeel van G-vloeren is dusdanig dat u echt het verschil merkt. Een voordeel is bovendien dat wij steeds meer mensen voor een gietvloer in hun nieuwbouwwoning kiezen. De kans is heel groot dat ook meerdere buren van uw nieuwbouwproject een gietvloer op het oog hebben. Daarom is het aan te raden om eens met toekomstige buren van gedachten te wisselen over de vloerkeur.

Ieder een eigen unieke gietvloer

Het is niet zo dat uw buren exact dezelfde gietvloer krijgen als u. Een ieder heeft daarin een eigen voorkeur en wensen. Bijvoorbeeld als het gaat om de kleur waarin wij de gietvloer plaatsen. Dat maakt al het verschil. U en alle buren hebben de mogelijkheid om bij G-vloeren zelf keuzes te maken. De collectieve inkoop betekent dan ook niet dat alle gietvloeren exact dezelfde kleur krijgen. Een flinke korting is van toepassing als u met uw buren van ons burenvoordeel profiteert.

Interesse? Neem contact op met onze adviseur

Wilt u meer informatie over het collectief inkopen met uw toekomstige buren voor de aanschaf van gietvloeren? Neem dan contact op met onze adviseur die u graag alles tot in detail uitlegt. Of weet u al of uw buren ook een gietvloer in hun nieuwbouwwoning wensen? In dat geval is het ook mogelijk om gezamenlijk naar de showroom van G-vloeren te komen. Wij verzoeken u voor een bezoek aan onze showroom in Amsterdam wel vooraf even een afspraak te maken.

Wilt u weten welke industrievloer voor u optimaal geschikt is? Bel met G-vloeren tijdens kantooruren via 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl