Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Vloertrends 2023 - G-vloeren

Drie Vloertrends voor 2023

Trend 1: Gietvloeren

Gietvloeren zijn een steeds populairdere keuze voor mensen die hun huis willen renoveren of opnieuw willen inrichten. Deze vloeren zijn gemaakt van een vloeibare toplaag die op een vlakke ondergrond wordt aangebracht en daarna hard wordt. Gietvloeren zijn sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, en bieden een moderne en elegante look voor elk huis.

Er zijn verschillende voordelen aan het kiezen van een gietvloer. Ten eerste zijn ze gemakkelijk te onderhouden en vereisen ze weinig tot geen schoonmaak. Ze zijn ook waterdicht, wat betekent dat ze geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Bovendien zijn gietvloeren hypoallergeen, wat betekent dat ze minder stof en vuil opnemen dan andere vloertypen.

Gietvloeren zijn ook sterk en duurzaam, wat betekent dat ze lang mee gaan. Ze zijn bestand tegen krassen en deuken en kunnen gemakkelijk worden gerepareerd als ze beschadigd raken.

Er zijn vele verschillende stijlen en kleuren van gietvloeren beschikbaar, wat betekent dat je ze kunt aanpassen aan de stijl van je huis. Of je nu op zoek bent naar een moderne, industriële look of een meer traditionele, klassieke stijl, er is zeker een gietvloer die bij je past.

Gietvloeren zijn ook een duurzame keuze voor je huis. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en kunnen gemakkelijk worden gerecycled als ze aan het einde van hun levensduur zijn. Bovendien zijn gietvloeren energiezuinig omdat ze de warmte in de winter goed vasthouden en in de zomer koel blijven, wat kan helpen om je energierekening te verlagen.

Al met al bieden gietvloeren een moderne, stijlvolle en duurzame oplossing voor elk huis. Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, is het zeker de moeite waard om deze optie te overwegen.

Trend 2: woonbeton

Woonbeton is een steeds populairdere keuze voor mensen die hun huis willen renoveren of opnieuw willen inrichten. Woonbeton is een soort van beton dat speciaal is behandeld om het geschikt te maken voor gebruik in woningen. Het biedt een moderne en industriële look en is sterk, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Er zijn vele voordelen aan het kiezen van woonbeton voor je huis. Ten eerste is het sterk en duurzaam, wat betekent dat het lang mee zal gaan. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en vereist weinig tot geen schoonmaak. Bovendien is woonbeton hypoallergeen, wat betekent dat het minder stof en vuil opneemt dan andere vloertypen.

Woonbeton is ook waterdicht, wat betekent dat het geschikt is voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Bovendien is het energiezuinig omdat het de warmte in de winter goed vasthoudt en in de zomer koel blijft, wat kan helpen om je energierekening te verlagen.

Er zijn vele verschillende stijlen en kleuren van woonbeton beschikbaar, wat betekent dat je het kunt aanpassen aan de stijl van je huis. Of je nu op zoek bent naar een moderne, industriële look of een meer traditionele, klassieke stijl, er is zeker een woonbetonoplossing die bij je past.

Al met al biedt woonbeton een moderne, stijlvolle en duurzame oplossing voor elk huis. Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, is het zeker de moeite waard om deze optie te overwegen.

Trend 3: troffelvloeren

Deze vloeren, zijn gemaakt van gepolijst of gestempeld beton en hebben een uniek, industrieel uiterlijk. Ze zijn stevig, duurzaam en eenvoudig te onderhouden, wat ze populair maakt in zowel woonhuizen als bedrijfsruimtes.

Er zijn verschillende manieren om troffelvloeren te creëren, waaronder gepolijst beton, gestempeld beton en zelfs beton met een houten patroon. Elk van deze opties biedt een uniek uiterlijk en kan worden aangepast aan de stijl van de ruimte.

Een van de voordelen van troffelvloeren is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Ze hoeven niet periodiek te worden geschuurd of geboend en zijn bestand tegen vlekken en slijtage. Dit maakt ze ideaal voor drukke huishoudens of bedrijfsruimtes waar veel voetverkeer is.

Ook zijn troffelvloeren zeer duurzaam. Ze kunnen jarenlang meegaan zonder te vervagen of te beschadigen, wat betekent dat ze een goede investering zijn voor zowel huiseigenaren als bedrijfseigenaren.

Hoewel troffelvloeren misschien niet de meest traditionele vloerkeuze zijn, zijn ze zeker een trend om in de gaten te houden in 2023. Ze bieden een stijlvolle en duurzame oplossing voor zowel woon- als bedrijfsruimtes en zullen zeker indruk maken op iedereen die ze ziet.

Een van de leuke dingen aan troffelvloeren is dat ze beschikbaar zijn in een scala aan kleuren. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel grijze vloer of een meer opvallende, kleurrijke vloer, er is zeker een optie die bij je past. Sommige mensen kiezen ervoor om hun troffelvloer in een neutrale kleur te laten om een rustige en serene sfeer te creëren, terwijl

anderen juist voor een opvallende, statementmakende vloer gaan om hun ruimte te laten opvallen. Er zijn ook opties om de kleur van de vloer te laten afstemmen op het interieur van de ruimte, zoals het gebruik van accentkleuren in accessoires en meubels. Of je nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging of een opvallende blikvanger, er is zeker een kleur die bij je past bij het kiezen van troffelvloeren.