Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloeren voor Jonas IJburg

Jonas IJburg: duurzaam wonen met een gietvloer in uw woning

Jonas IJburg is een typisch voorbeeld van een woningprogramma met veel diversiteit. Het project kent zowel huurwoningen als koopwoningen en deze variëren van prachtige villa’s tot appartementen en van strandduplexen tot fraaie studio’s. Al deze koopwoningen maken onderdeel uit van een duurzaam gebouw. De diversiteit en duurzaamheid van onze gietvloeren sluit wat dat perfect aan op Jonas IJburg in Amsterdam.

Gevoel van eenheid in Jonas IJburg

Jonas IJburg komt tot stand in de toekomstige IJburgbaai aan de rand van de stad. Een bijzonder kenmerk van dit nieuwbouwproject is dat het gericht is op het creëren van het gevoel een community te zijn. Hier wordt letterlijk vorm aan gegeven met de realisatie van publieke en gemeenschappelijke ruimtes.

Eenheid in uw huis met een gietvloer

Het gevoel van eenheid komt onder meer terug in de huiskamer waar bewoners van IJburg elkaar ontmoetten en ontspannen van een kopje genieten. Dat gevoel van eenheid is precies ook het bijzondere kenmerk van onze gietvloeren die zonder naden één geheel vormen. Naar wens is het mogelijk om een gietvloer volledig door te laten lopen in de hele woning, van de entree naar de woonkamer en van de ene slaapkamer naar de andere slaapkamer.

Duurzaam wonen in Jonas IJburg

Duurzaamheid is een belangrijk thema en Jonas IJburg voorziet in een duurzaam gebouw met gebruik van groene materialen. Het gebruik van hout en beton vormt de basis en deze materialen zijn zo groen mogelijk geproduceerd. Het hout is bijvoorbeeld FSC-gecertificeerd en heeft wat dat betreft een lage milieu-impact. Het beton bestaat uit milieuvriendelijk cement en wordt gecombineerd met secundair toeslagmateriaal. Met betrekking tot het duurzame karakter sluiten de duurzame gietvloeren van G-vloeren daar perfect op aan.

Optimaal comfort in en rond uw woning

Het project Jonas IJburg voorziet in optimaal comfort qua woon- en leefomgeving en met een van onze gietvloeren voorziet u in optimaal comfort in uw woning. De directe leefomgeving biedt allerlei voorzieningen, zoals Het Plein om te genieten aan de haven van IJburg net als het fantastische Dakstrand met stromend water over het dak. In uw woning creëert u optimaal comfort met een gietvloer die fijn aanvoelt, praktisch is in het onderhoud en een lange levensduur heeft. Uiteraard in een kleur en uitvoering die bij uw woonwensen aansluit.

Gietvloer voor commerciële ruimtes

Op de begane grond van Jonas IJburg is er ruimte om te ondernemen. Ook voor zakelijk gebruik bieden onze gietvloeren uitkomst. De uitstraling van onze gietvloeren is strak en modern of naar keuze industrieel met een betonlook vloer of met woonbeton. De commerciële ruimtes variëren in oppervlakte van 40 tot 400 m2. Onze gietvloeren zijn perfect om op kleine en grote oppervlaktes aan te brengen en geschikt voor uiteenlopende zakelijke en commerciële doeleinden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze gietvloeren voor woningen en commerciële ruimtes in het duurzame gebouw Jonas IJburg? Neem contact op met G-vloeren en bel voor meer informatie of maak een afspraak. Onze showroom is in Amsterdam gevestigd. Uiteraard is het eveneens mogelijk om vrijblijvend direct een offerte aan te vragen.