Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor de Weespertrekvaart Amsterdam

Een gietvloer voor de nieuwbouwwijk Weespertrekvaart

De Weespertrekvaart in Amsterdam krijgt vorm in verschillende nieuwe stadswijken. De Kop Westervaart heeft bijvoorbeeld al een diversiteit aan stadswoningen en werkplekken. Het resultaat is een groene omgeving met moderne stadswoningen te midden van fietspaden en wandelpaden. Dat wordt ook beoogd voor Weespertrekvaart-Midden en voor Weespertrekvaart-Oost net als voor de nieuwe wijk met de naam Bajeskwartier. Er komen in Amsterdam in deze wijken in totaal meer dan drieduizend woningen. Dat betekent dat er voor G-vloeren werk aan de winkel is, want gietvloeren zijn populair voor moderne nieuwe stadswoningen.

Bijzonder middelpunt in Weespertrekvaart

De buurt Weespertrekvaart krijgt een bijzonder middelpunt, namelijk de voormalige Bijlmerbajes in combinatie met de kerk en een van torens. De rest van de torens zijn al verwijderd om ruimte te scheppen voor de duurzame buurt Weespertrekvaart. Het doel is om de wijk autoluw te maken en creativiteit, duurzaamheid en hergebruik hand in hand te laten gaan. Op dit moment ligt Weespertrekvaart nog enigszins afgelegen, maar dat verandert naarmate de ontwikkelingen vorm krijgen. Onder het spoor is in de vorige zomer al een onderdoorgang aangebracht. Er komt in de toekomst over de Weespertrekvaart nog een fiets- en voetgangersbrug. Deze is naar verwachting aan het eind van 2022 of begin 2023 klaar.

De kop is eraf

De kop is eraf als het gaat om de bouw van stadswoningen in Weespertrekvaart. Zo is de nieuwbouw in de Kop Weespertrekvaar al gereed. Het Bajeskwartier is de volgende nieuwe wijk en daarvan gaan in de woningen vanaf halverwege 2022 in de verkoop en in de verhuur. De voorbereidingen voor de overige wijken zijn overigens ook al gestart. Het hart van de buurt wordt straks gevormd door Weespertrekvaart-Midden. Er komen niet alleen nieuwe stadswoningen in deze wijk, maar er is eveneens ruimte voor een basisschool en andere praktische voorzieningen. Weespertrekvaart-Oost krijgt daarna vorm en is een wijk die voorziet in een combinatie van wonen en werken.

Gietvloer voor stadswoningen in Weespertrekvaart

De toekomstige bewoners van Weespertrekvaart hebben nog alle tijd en gelegenheid om plannen te maken voor de inrichting van de nieuwe stadswoning. Het is echter nooit te vroeg om al na te denken over het interieur. Een gietvloer past bijvoorbeeld perfect in een moderne nieuwbouwwoning in Weespertrekvaart. Gietvloeren zijn niet alleen mooi, gemakkelijk in onderhoud en slijtvast, maar ook duurzaam. Daarom zijn het vloeren die naadloos aansluiten bij het duurzame karakter van de wijken in de Weespertrekvaartbuurt.

Profiteer samen van projectkorting

Er zijn altijd meerdere mensen in nieuwbouwprojecten die de keus laten vallen op een gietvloer. Dat zal bij de toekomstige bewoners van de Weespertrekvaart buurt niet anders zijn en daar ligt dan ook een voordeel. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om met andere buren van de nieuwe stadswoningen van een projectkorting te profiteren bij de afname van gietvloeren. Deze korting is mogelijk omdat wij op basis van schaalvoordeel werken, waarbij de prijs per m2 daalt als de totale omvang toeneemt. G-vloeren heeft bovendien veel ervaring met het opleveren van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten in Amsterdam. Neem contact op voor meer informatie over onze gietvloeren voor stadswoningen in Weespertrekvaart.