Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor een woning in Wilnis

Een gietvloer voor een woning in Wilnis

Wilnis is een prachtige plaats in de provincie Utrecht en gelegen in het groene hart van de polderrijke omgeving. Daar hebben wij onlangs een gietvloer aangebracht in een schitterende woning. De bewoners hadden al goede verhalen gehoord over G-vloeren en kwamen met ons in contact nadat zij de reviews van andere klanten hebben bekeken. Het werd snel duidelijk dat deze mensen precies wisten welke gietvloer er in de woning in Wilnis moest komen. Ook de kleur stond al vast. Het is een polyurethaan gietvloer geworden in een mooie neutrale kleur.

Slimme keuze

De neutrale kleur is een slimme keuze voor de uitvoering van een gietvloer in de woning in Wilnis. Dat heeft alles te maken met de bijzonder lange levensduur. Het interieur is bijvoorbeeld wat dat betreft eerder aan vervanging toe dan een gietvloer. Bij het uitgekeken zijn op kleuren of materialen in het interieur en vernieuwing daarvan blijft een gietvloer in een neutrale kleur gewoon passen. Het is dus zeker slim om de keuze te maken voor een vloerkleur die overal mee te combineren is.

Prachtige vloer in woonkamer met open keuken

De gietvloer voor de woning in Wilnis is aangebracht in de woonkamer met open keuken. Er is hierdoor een prachtige verbindende eenheid ontstaan. Dat is mede te danken aan het naadloze karakter van onze gietvloeren die in de gehele ruimte voor een strak en modern effect zorgt. Het fijne van de vloer is dat deze comfortabel aanvoelt, een mooie uitstraling heeft en ook nog eens over hygiënische eigenschappen beschikt. Daarbij is het een extra voordeel dat gietvloeren vloeistofdicht zijn. Dat komt goed uit in de keuken, want er valt wel eens een spatje water op de grond. Onze gietvloeren zijn wat dat betreft niet alleen stijlvol in aanzien, maar ook nog eens super functioneel.

Blij met tevreden klanten erbij

De bewoners zijn meer dan tevreden met hun nieuwe gietvloer in de woning in Wilnis. Wij zijn blij dat er weer tevreden klanten zijn bijgekomen. Dat laat zien dat wij goed zijn in wat wij doen en natuurlijk is dat niet alleen zo geweest en nu zo, maar blijft dat eveneens zo in de toekomst. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarbij telt niet alleen het resultaat van een gietvloer, maar ook de gehele ervaring vanaf het eerste contact. Daarin zijn wij goed, ofwel supergoed te noemen, want wij bieden een persoonlijke service en gebruiken onze expertise om tot elke klant tot de beste keuze te laten komen.

Interesse in een gietvloer?

Mocht u interesse hebben in een gietvloer dan nodigen wij u uit om langs te komen in onze showroom. Ook als u nog geen duidelijk beeld heeft van een kleur of uitvoering, want juist dan is het ideaal om inspiratie op te doen. Of om op alle vragen die aanwezig zijn een eerlijk antwoord te krijgen. Wij maken u graag net zo blij als de bewoners in Wilnis zijn met de nieuwe gietvloer in hun woning.