Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Woonbeton vloer in Vleuten

Een woonbeton vloer voor een woning in Vleuten

G-vloeren komt door het hele land om mooie naadloze vloeren aan te leggen. Wij genieten wat dat betreft bij onze klanten landelijke bekendheid als specialist in allerlei soorten gietvloeren. Deze landelijke bekendheid heeft ook de aandacht getrokken van een koppel uit Vleuten. Het jonge stel is na een uitgebreide online oriëntatie uiteindelijk bij ons uitgekomen en heeft voor de woning in Vleuten gekozen voor een schitterende woonbeton vloer.

Voorkeur voor een stijlvolle woonbeton vloer

Er waren een aantal wensen dat het koppel bij ons op tafel heeft gelegd om een mooie woonbeton vloer in hun huis in Vleuten te realiseren. Er was bijvoorbeeld wat twijfel over de samenstelling van de vloer met de vraag of deze wel geschikt was om met vloerverwarming te combineren. Deze wens was snel te vervullen, want onze woonbeton vloeren zijn daar ideaal voor. Het is zelfs zo dat wij de realisatie van zowel de vloer als verwarming eronder zelf uitvoeren. Een ander twijfelgeval betrof de kleur, want het was en is voor het stel wel belangrijk dat er een brede variatie aan andere kleuren bij moest passen.

Keuze voor neutrale grijstint

De keuze is overigens gevallen op een neutrale grijstint en precies om de reden dat grijs bij uitstek geschikt is om overal bij te passen. De keuze voor een grijze woonbeton vloer voor de woning in Vleuten was daarna snel gemaakt. Vooral ook omdat het koppel het prettig vindt om regelmatig van kleur in het interieur te veranderen. Bijvoorbeeld door woonaccessoires bij de overgang van seizoenen in kleur aan te passen. Of om de kleur van de wanden te veranderen om het interieur met de laatste trends te laten meegaan. De woonbeton vloer met grijs als kleurtint is daar natuurlijk perfect voor. Vooral ook omdat het een vloer is die jaren meegaat en daarom niet snel voor vervanging in aanmerking komt.

Uitvoering van het project

Zoals altijd maken wij bij de uitvoerig van vloerprojecten een tijdsplan voor het stappenplan. De woonbeton vloer in Vleuten is bijvoorbeeld aangebracht voordat de verhuizing van het koppel heeft plaatsgevonden en nadat de verbouwing was afgerond. Wij denken bij de uitvoering van het project daarom ook mee in de planning van bijvoorbeeld verbouwingen en verhuizingen. Anderhalve week voor de uitvoering is onze uitvoerder naar Vleuten gegaan om een laatste inspectie te doen en een rapportage op te stellen. Daarna is ons applicatieteam op de afgesproken dag naar Vleuten gereden om te beginnen met de voorbereidende werkzaamheden. Iedere dag daarna heeft de woonbeton vloer meer vorm gekregen met een werkelijk fantastisch mooi eindresultaat. Dat vonden de bewoners van de woning in Vleuten ook, want deze waren bij de oplevering bijzonder enthousiast.

Iedereen blij

G-vloeren.nl is altijd blij als er weer een project naar tevredenheid is afgerond, zoals de realisatie van een woonbeton vloer in Vleuten. Wilt u ook blij worden van een nieuwe vloer in uw woning? G-vloeren heeft het breedste assortiment met naadloze gietvloeren die voor elk interieur een aanwinst zijn. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.